Onze fiscaal vriendelijke modellen


De rijke standaarduitrusting is voor elke medewerker een meerwaarde.
Het kiezen van de juiste opties is vaak een ingewikkeld proces. Met Business Solutions maakt Mercedes-Benz het u makkelijk. De uitrusting is niet alleen rijk, maar ook afgestemd op de behoeften van de zakelijke rijder. 


Zo hebben uw medewerkers met bluetooth-telefoonintegratie alle zakelijke informatie op hun telefoon ook in de auto bij de hand. En met de achteruitrijcamera en het modernste navigatiesysteem komen ze veilig en comfortabel op hun bestemming aan. Bekijk hier onze brochure.


A-Klasse

Leverbaar met een fiscale waarde vanaf € 31.995,-

Lees meer

A-Klasse Limousine

Leverbaar met een fiscale waarde vanaf € 35.495,-

Lees meer

B-Klasse

Leverbaar met een fiscale waarde vanaf € 36.995,-

Lees meer

C-Klasse

Leverbaar met een fiscale waarde vanaf € 43.995,-

Lees meer

CLA

Fiscale waarde vanaf € 38.495,-

Lees meer

CLA Shooting Brake

Leverbaar met een fiscale waarde vanaf € 39.995,-

Lees meer

E-Klasse

Leverbaar met een fiscale waarde vanaf € 54.763,-

Lees meer

EQC

Leverbaar met een fiscale waarde vanaf € 72.495,-

Lees meer

GLB

Leverbaar met een fiscale waarde vanaf € 50.495,-

Lees meer

GLC

Leverbaar met een fiscale waarde vanaf € 58.223,-

Lees meer

GLC Coupé

Leverbaar met een fiscale waarde vanaf € 58.223,-

Lees meer


Bent u opzoek naar de oplossing voor uw bedrijf?

Groot of klein wagenpark. Onze Fleet accountmanagers adviseren u graag!


Ontdek de mogelijkheden
We praten u graag persoonlijk bij over Business Solutions.
Op dit moment zijn de A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, GLB, C-Klasse, GLC en E-Klasse leverbaar als Business Solutions. Elk model heeft een eigen aanbod en een uitrusting die is afgestemd op de doelgroep van het model. U vindt een overzicht verderop in deze brochure. Wilt u meer weten over Business Solutions van Mercedes-Benz? Dan bezorgen we u graag alle informatie. Neem contact op met uw Key Account Manager of kom langs bij uw Mercedes-Benz dealer. U kunt de modellen dan persoonlijk ervaren tijdens een uitgebreide proefrit.Drie redenen om te kiezen voor Mercedes-Benz.


1. The best or Nothing.

Kiezen voor Mercedes-Benz is compromisloos kiezen voor het allerbeste. Comfort, sportiviteit, innovatie, design, veiligheid — Mercedes-Benz blinkt uit op élk terrein, welk model u ook kiest. Met Business Solutions kijkt Mercedes-Benz verder dan de auto. We gaan uit van de behoeften van zakelijke rijders en passen de uitrusting hierop aan.


2. Uw vloot is klaar voor de toekomst.

Met Business Solutions kiest u voor de lange termijn. Want Mercedes-Benz geeft de toekomst van mobiliteit vorm. In die toekomst komen vier trends samen: Connected, Autonomous, Shared & Services en Electric, kortweg CASE. Mercedes-Benz loopt voorop in al deze trends en laat ze elkaar versterken, zodat er een nieuwe mobiliteitsbeleving ontstaat. Dat is niet alleen iets van morgen en overmorgen; u ervaart het vandaag al met Business Solutions.


Connected.
Mercedes-Benz maakt rijden veiliger en comfortabeler door de auto te verbinden met de berijder, de medeweggebruikers en de infrastructuur. Zo kunt u met Mercedes me connect uw auto op afstand bedienen en gebruikmaken van steeds meer services. Zoals what3words waarmee navigeren met spraakbediening net zo makkelijk wordt als het uitspreken van drie woorden. Deze innovatieve service geeft elke locatie en elk adres drie unieke woorden. Spreek ze uit en navigeer direct naar de gewenste bestemming.

Autonomous.
Autonoom rijden begint met vertrouwen tussen mens en machine. Mercedes-Benz bouwt al vanaf dag één aan dit vertrouwen. In de eerste fase pionierden we met de ontwikkeling van rijassistentiesystemen zoals de parkeerassistent. We waren de eerste die het tweede niveau bereikten toen onze E-Klasse modellen konden rijden op provinciale wegen. Dit kan nu zelfs al vanaf de A-Klasse. En u kunt erop vertrouwen dat we voorop blijven lopen tot we niveau vijf bereiken; volledig autonoom rijden.

Shared & Services.
Het draait steeds minder om de auto en steeds meer om de rit. Mercedes-Benz ontwikkelt innovatieve services die het rijden op elk moment en op elke plaats gemakkelijker en prettiger maken. Met car2go, onze carsharingservice bijvoorbeeld, beschikt u overal in Europa over alle voordelen van een auto. De Moovelapp berekent en faciliteert de snelste en voordeligste manier om van A naar B te komen. Onafhankelijk van het gebruikte vervoermiddel. En met de Carsharing-app deelt u uw auto met collega’s. Deze app werkt alleen in combinatie met MBUX.

Electric.
De toekomst is elektrisch. Daarom creëert Mercedes-Benz met het product- en technologiemerk EQ een elektromobiel ecosysteem dat producten en services aan elkaar koppelt voor een optimale elektrische rijbeleving. We onderscheiden hierbij EQ, EQ Power en EQ Boost. Onder EQ vallen onze volledig elektrische auto’s. EQ Power staat voor onze plug-in hybrids, waarmee u ook emissievrij en elektrisch kunt rijden. EQ Boost-modellen beschikken over een 48V-systeem dat elektrische ondersteuning geeft aan onze moderne benzine en dieselmotoren.


3. De innovatieve uitrusting van Business Solutions.

Met Business Solutions beschikken uw medewerkers over de laatste innovaties. Innovaties die stuk voor stuk bijdragen aan hun welzijn achter het stuur en hen ondersteunen bij hun werk.Onze nieuwe generatie dieselmotoren is klaar voor de toekomst.

Onze nieuwste modellen kunnen allemaal worden uitgerust met de laatste dieseltechniek. Deze zorgt voor een sterke reductie van de CO2-uitstoot.
Onze dieselmotoren voldoen vanaf 1 januari 2020 aan de strengste Europese norm, de Euro 6D-norm. Hierdoor stoten ze wel 95 tot 99% minder schadelijke stoffen uit in vergelijking met dieselmotoren die voldoen aan de oudere Euro 5-norm.


Nieuwe testmethodes.
Mercedes-Benz vermindert niet alleen het ontstaan van schadelijke stoffen in dieselmotoren, maar ontwikkelt ook zeer geavanceerde technieken om de ontstane gassen onder controle te houden. Dat dit in de praktijk werkt, bewijzen de nieuwe testmethodes. De labtesten worden hierbij aangevuld met een RDE-test. RDE staat voor Real Driving Emissions. Uitstoot van fijnstof en gassen wordt direct gemeten tijdens testen op de weg en vergeleken met de aanvaardbare normen.


De dieselmotor blijft relevant, ook in hybride modellen. 
De innovatieve dieselmotoren blijven in de zakelijke markt relevant door hun prestaties, matige brandstofverbruik en geringe CO2-uitstoot. Zeker als de nieuwe dieseltechniek wordt gecombineerd met elektrische aandrijving in onze plug-in hybrids.Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart