Onze fiscaal vriendelijke modellen


Maak kennis met de zakelijke Business Solution uitvoeringen van de Mercedes-Benz A- t/m E-Klasse. Standaard rijk uitgerust en naadloos aansluitend bij de wensen van zakelijke rijders, vanzelfsprekend in combinatie met aantrekkelijke fiscale waarden. De Business Solutions zijn standaard zo compleet dat de berijder alleen de kleur, het comfortverhogende Plus pakket en/of de sportieve AMG Line hoeft te kiezen. Dit resulteert in een zeer competitieve prijstelling en netto bijtelling.


In de standaarduitrusting van de Business Solutions zit minimaal inbegrepen:

  • Navigatiesysteem
  • Lichtmetalen velgen 
  • Achteruitrijcamera
  • Regensensor 
  • Cruise control
  • Remote Control  
  • Lederen stuurwiel
  • Bluetooth telefoonintegratie 


+Tijdelijk

Tot en met 31 december 2018 nog meer auto tegen een nog lagere fiscale waarde dankzij de Upgrade Business Solution: kies een Business Solution en krijg een Business Solution Plus of kies voor de Business Solution Plus en krijg Business Solution AMG. Bij de Business Solution AMG krijgt u nu ook een nightpakket gratis. Het exacte aanbod per model vindt u hieronder.


A-Klasse

Business Solution. Bekijk de mogelijkheden.

Lees meer

A-Klasse Limousine

Business Solution. Bekijk de mogelijkheden.

Lees meer

B-Klasse

Business Solution. Bekijk de mogelijkheden.

Lees meer

C-Klasse

Business Solution. Bekijk de mogelijkheden.

Lees meer

CLA

Business Solution. Bekijk de mogelijkheden.

Lees meer

E-Klasse

Business Solution. Bekijk de mogelijkheden.

Lees meer

GLA

Business Solution. Bekijk de mogelijkheden.

Lees meer

GLC

Business Solution. Bekijk de mogelijkheden.

Lees meer

In deze prijslijst is rekening gehouden met de nieuwe BPM-tarieven per 1 januari 2018. In de consumentenadviesprijzen is deze heffing voor de CO2-uitstoot opgenomen. De opgegeven verbruikscijfers en CO2-waarden, zoals eerder weergegeven in deze uitgave, zijn bepaald volgens de geldige versie van verordening (EG) 715/2007 bij meting. Afhankelijk van bijvoorbeeld de velgkeuze, bandkeuze en versnellingsbakkeuze kunnen per voertuigtype de waarden variëren. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig, ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van verschillende voertuigen onderling. De testmethode heeft ook niet tot doel het praktijkverbruik nauwkeurig weer te geven. Het praktijkverbruik kan daarom afwijken. Het daadwerkelijk praktijkverbruik van uw auto hangt bijvoorbeeld ook sterk af van uw rijgedrag. Wij adviseren daarom ‘Het Nieuwe Rijden’. Zie ook www.hetnieuwerijden.nl voor handige tips om zuiniger te rijden. Het gecombineerde verbruik van de auto’s in deze prijslijst ligt tussen de hierna genoemde waarden: 4,5 - 7,7 l/100 km, 22,2 - 13,0 km/l, CO2-uitstoot 108 - 176 g/km. De consumentenprijzen en kosten rijklaar maken zijn maximale adviesprijzen. De getoonde uitrusting en consumentenadviesprijzen gelden per 1 september 2018 voor nieuw te bestellen Business Solution uitvoeringen van modeljaar 809. Wijzigingen in constructie en uitvoering, alsmede drukfouten zijn voorbehouden. De prijzen voor opties gelden uitsluitend voor inbouw af fabriek. De consumenten advies prijzen in deze prijslijst zijn uitsluitend van toepassing indien de auto’s kunnen worden geproduceerd voor 1 april 2019. Raadpleeg altijd uw dealer voor de beschikbaarheid van een productieplaats voor 1 april 2019. De consumentenadviesprijzen zijn inclusief de geadviseerde kosten rijklaar maken € 1.020,- (A-Klasse, B-Klasse, CLA en GLA)/ € 1.120,- (C-Klasse en GLC)/ € 1.220,- (E-Klasse), recyclingbijdrage € 40,00, leges aanvraag kenteken € 39,- en leges tenaamstelling kenteken € 6,10. De advies kosten rijklaar maken zijn o.a. inclusief: transportkosten, afleverinspectie, wassen/poetsen, kentekenplaten, volle tank brandstof, MB-olie (1 liter), MB-veiligheidsvesten (vier), AdBlue® (indien van toepassing, een flacon 1,89 liter) en een mattenset (indien niet geleverd af fabriek). Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen optionele en/of niet op de Business Solution Upgrade leverbare uitrusting bevatten. Voor specificaties en/of mogelijke opties af fabriek en/of leverbare kleuren en/of voor officiële dealeradressen en/of leveringsvoorwaarden zie mercedes-benz.nl. Het BTW-tarief bedraagt 21%.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart