Gomes - Ook voor de zakelijke markt dé oplossing


Als officieel Mercedes-Benz, smart en Fuso dealer is Gomes het centrale aanspreekpunt voor de zakelijke klant. De toekomstvisie van Gomes is gericht op uitbreiding van de dienstverlening. Deze doelstelling is een gevolg van de missie van de onderneming: te laten zien dat Gomes de beste keuze is in het invullen van de totale vervoers- en mobiliteitsbehoefte van haar relaties. Hiervoor heeft Gomes een totaalconcept ontwikkeld, one-stop-shopping, waardoor klanten voor al hun mobiliteit vraagstukken op één adres terecht kunnen.


Waarom Gomes?

  • Officieel erkend dealer
  • Alles onder één dak
  • Altijd persoonlijk contact
  • 12 vestigingen in Noord-Holland
  • Wij denken mee in oplossingen en geven advies op maat


Klik hier voor advies op maat

Direct contact


'Ik houd u graag periodiek op de hoogte van acties, duurzame oplossingen en ontwikkelingen'.                                                                                                     


Onze Accountmanagers komen graag bij u langs om u te informeren en adviseren over de mogelijkheden. Wij staan klaar om u er van te overtuigen dat Gomes Noord-Holland B.V. als totaalaanbieder van mobiliteit ook voor u de juiste partner is. Uiteraard bent u ook van harte welkom op één van onze vestigingen. Wilt u het bestaande wagenpark vergroenen en uw CO2-uitstoot verlagen, informeer dan naar de mogelijkheden.


Onze accountmanagers


Hung Dang

Fleet Accountmanager

Tel.: 06-22691653

E-mail: hung.dang@gomes.nl 
 
Björn Kingma
Fleet Accountmanager
Tel.: 06-10818330
E-mail: bjorn.kingma@gomes.nl

Business Solutions

Speciaal voor u als zakelijke klant heeft Mercedes-Benz de Business Solution uitvoeringen geïntroduceerd. Deze Business Solutions kenmerken zich door een zeer rijke standaarduitrusting die naadloos aansluit bij de wensen van zakelijke rijders, vanzelfsprekend in combinatie met aantrekkelijke fiscale waarden. De rijke standaard configuratie maakt de Business Solutions aantrekkelijk voor haar medewerkers én vergroot ook de inzetmogelijkheid bij een eventuele wisseling van de berijders.


De volgende modellen zijn leverbaar als Business Solution: de A-Klasse, B-Klasse, C-Klasse, CLA Coupé en Shooting Brake, GLA, GLC, GLC Coupé en E-Klasse.


Bekijk de modellen


Uw wagenpark efficient en effectief inzetten

Connect business biedt zakelijke klanten en wagenparkbeheerders een uitgebreide portefeuille met innovatieve connectivity-services en digitale oplossingen voor het verbonden voertuig – afgestemd op de wensen en eisen van uw onderneming. Altijd en overal. Als wagenparkbeheerder kunt u in de connect business-portal uw wagenpark op basis van realtime gegevens aansturen en met behulp van slimme analyse- en rapportagetools uw bestaande processen en structuren optimaliseren. Chauffeurs en bestuurders profiteren van de bijbehorende app met de geautomatiseerde, digitale rittenregistratie, die de fleetmanager tegelijkertijd een hoge mate aan transparantie biedt.


Direct naar connect business

 

GomesLease

Transparantie is in de huidige economische tijd essentieel voor uw bedrijfsvoering. Met een Operationele Service Lease weet u vooraf wat uw autokosten per maand zijn. Naast reparatie en onderhoud, kunt u ook de componenten verzekering, zomer- en winterbanden, wegenbelasting en vervangend vervoer kiezen. Bij een Netto Operationele Lease betaald u alleen voor het gebruik van het voertuig. Reparatie en onderhoud, verzekering en andere service componenten zijn voor rekening van de gebruiker.


Voor bedrijven geldt dat de investering van het voertuig niet op de balans wordt geactiveerd. Dit heeft een gunstig effect op uw solvabiliteitspositie. Dit kan belangrijk zijn als u moet investeren in andere bedrijfsobjecten of goederen. U kunt al gebruik maken van een Mercedes-Benz personen- of bestelwagen vanaf een inzet van 12 maanden. Ook is het in bepaalde gevallen mogelijk om een looptijd korter dan 12 maanden af te sluiten.


Direct naar GomesLease

 


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart