• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Partner voor uw bedrijf

De zakelijke oplossing


Als officieel Mercedes-Benz, smart en FUSO dealer is Gomes het centrale aanspreekpunt voor de zakelijke klant. De toekomstvisie van Gomes is gericht op uitbreiding van de dienstverlening. Deze doelstelling is een gevolg van de missie van de onderneming: te laten zien dat Gomes de beste keuze is in het invullen van de totale vervoers- en mobiliteitsbehoefte van haar relaties. 

Waarom Gomes?

  • Officieel Mercedes-Benz Dealer
  • Al ruim 85 jaar ervaring
  • One-Stop-Shopping
  • Betrouwbare partner
  • Vakkundig en gediplomeerd
  • Hoge klanttevredenheid


Klik hier voor advies op maat


Onze contactpersonen voor bedrijven

Onze Fleet Accountmanagers komen graag bij u langs om u te informeren en adviseren over de mogelijkheden. Wij staan klaar om u er van te overtuigen dat Gomes als totaalaanbieder van mobiliteit ook voor u de juiste partner is. Uiteraard bent u ook van harte welkom op één van onze vestigingen. Wilt u het bestaande wagenpark vergroenen en uw CO2-uitstoot verlagen, informeer dan naar de mogelijkheden.


Hung Dang

Fleet Accountmanager

Tel.: 06-22691653

E-mail: hung.dang@gomes.nlBjörn Kingma
Fleet Accountmanager

Tel.: 06-10818330

E-mail: bjorn.kingma@gomes.nl


 

Business Solutions

Fiscaal vriendelijke modellen

Speciaal voor u als zakelijke klant heeft Mercedes-Benz de Business Solution uitvoeringen geïntroduceerd. Deze Business Solutions kenmerken zich door een zeer rijke standaarduitrusting die naadloos aansluit bij de wensen van zakelijke rijders, vanzelfsprekend in combinatie met aantrekkelijke fiscale waarden. 

De rijke standaard configuratie maakt de Business Solutions aantrekkelijk voor haar medewerkers én vergroot ook de inzetmogelijkheid bij een eventuele wisseling van de berijders.

Uw wagenpark efficient en effectief inzetten

Connect business biedt zakelijke klanten en wagenparkbeheerders een uitgebreide portefeuille met innovatieve connectivity-services en digitale oplossingen voor het verbonden voertuig - afgestemd op de wensen en eisen van uw onderneming. Altijd en overal. 

Als wagenparkbeheerder kunt u in de connect business-portal uw wagenpark op basis van realtime gegevens aansturen en met behulp van slimme analyse- en rapportagetools uw bestaande processen en structuren optimaliseren. Chauffeurs en bestuurders profiteren van de bijbehorende app met de geautomatiseerde, digitale rittenregistratie, die de fleetmanager tegelijkertijd een hoge mate aan transparantie biedt.

 

Waar bent u naar op zoek?