• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Partner voor uw bedrijf

Fleetsales - De zakelijke oplossing

Als officieel Mercedes-Benz en smart dealer is Gomes het centrale aanspreekpunt voor de zakelijke klant met een wagenpark. Wij staan klaar om u er van te overtuigen dat Gomes  als totaalaanbieder van mobiliteit voor u de juiste partner is.

Wilt u het bestaande wagenpark verduurzamen en uw CO2-uitstoot verlagen, informeer dan naar de mogelijkheden. Onze Fleet Accountmanagers komen graag bij u langs om u te informeren en adviseren over deze mogelijkheden.

Klik hier voor advies op maat

Onze contactpersonen voor bedrijven


Hung Dang

Fleet Accountmanager

Tel.: 06-22691653

E-mail: hung.dang@gomes.nlBjörn Kingma
Fleet Accountmanager

Tel.: 06-10818330

E-mail: bjorn.kingma@gomes.nl

Waarom Gomes?

De toekomstvisie van Gomes is gericht op uitbreiding van de dienstverlening. Deze doelstelling is een gevolg van de missie van de onderneming: te laten zien dat Gomes de beste keuze is in het invullen van de totale vervoers- en mobiliteitsbehoefte van haar relaties.

  • Officieel Mercedes-Benz Dealer
  • Al ruim 85 jaar ervaring
  • One-Stop-Shopping
  • Betrouwbare partner
  • Vakkundig en gediplomeerd
  • Hoge klanttevredenheid

Business Solutions

Fiscaal vriendelijke modellen

Speciaal voor u als zakelijke klant heeft Mercedes-Benz de Business Solution uitvoeringen geïntroduceerd. Deze Business Solutions kenmerken zich door een zeer rijke standaarduitrusting die naadloos aansluit bij de wensen van zakelijke rijders, vanzelfsprekend in combinatie met aantrekkelijke fiscale waarden. 

De rijke standaard configuratie maakt de Business Solutions aantrekkelijk voor haar medewerkers én vergroot ook de inzetmogelijkheid bij een eventuele wisseling van de berijders.

Uw wagenpark efficient en effectief inzetten

Connect business biedt zakelijke klanten en wagenparkbeheerders een uitgebreide portefeuille met innovatieve connectivity-services en digitale oplossingen voor het verbonden voertuig - afgestemd op de wensen en eisen van uw onderneming. Altijd en overal. 

Als wagenparkbeheerder kunt u in de connect business-portal uw wagenpark op basis van realtime gegevens aansturen en met behulp van slimme analyse- en rapportagetools uw bestaande processen en structuren optimaliseren. Chauffeurs en bestuurders profiteren van de bijbehorende app met de geautomatiseerde, digitale rittenregistratie, die de fleetmanager tegelijkertijd een hoge mate aan transparantie biedt.

 

Waar bent u naar op zoek?