Electric Intelligence

De mobiliteit van de toekomst.


Revoluties beginnen altijd op straat.
Met mooie woorden alleen heeft nog nooit iemand de wereld veranderd. Daarom geven we met concrete producten, services en innovaties de elektromobiele revolutie een boost. De manier waarop we ons voortbewegen, energie gebruiken en met onze auto's omgaan, gaat compleet veranderen. Onze elektromobiele revolutie heet EQ, wat staat voor 'Electric Intelligence by Mercedes-Benz'. En de eerste stappen zijn al gezet met het uitgebreide aanbod aan plug-in hybrid modellen van Mercedes-Benz. Word aanhanger van een nieuwe beweging.


Op de hoogte blijvenMercedes EQC

Medio 2019 wordt het eerste model geïntroduceerd, de EQC (energieverbruik gecombineerd: 22,2 kWh/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 0 g/km, voorlopige waarden). De toekomst van de Mercedes EQC is ronduit adembenemend. De schoonheid, rust en moderniteit die een elektrische aandrijving met zich meebrengt, is niet te overzien. Daarvoor zorgen de voor Mercedes-Benz typerende, duidelijke vormgeving, de bescheiden belijning en innovatieve vormgevingsdetails. De toekomst wordt bepaald door elektrische aandrijving. En menselijke intuïtie. Ontdek een volledig nieuwe manier van bedienen, die intelligent, zelflerend en aanraakgevoelig is als nooit tevoren.


Een nieuw begin
Het is een begin van een nieuw tijdperk. 130 jaar geleden werd de auto uitgevonden, en nu komt Mercedes-Benz met een nieuwe generatie volledig, elektrische auto's. De Mercedes-Benz EQC rijdt zonder een druppel brandstof, lokale emissie, en drempels.


Concept EQ

De Concept EQ is de voorbode van het nieuwe productmerk van Mercedes-Benz voor elektrische mobiliteit: EQ. Het studiemodel, in de vorm van een sportieve SUV-coupé, beleefde in 2016 op de Autosalon van Parijs zijn wereldpremière.


  • Het interieur van de toekomst.

Ook het interieur kenmerkt zich door de nieuwe elektro-esthetiek. In de cockpit ligt de nadruk op ongecompliceerde, op touch controls gebaseerde bediening, waarbij de look van het exterieur naadloos in het interieur wordt voortgezet.


  • Oplaadmogelijkheden

De oplaadmogelijkheden zijn verbetert en eenvoudiger geworden. U kunt de EQC opladen alsof het uw eigen smartphone is. De oplaadinfrastructuur is perfect afgestemd op uw individuele behoeften. Mercedes-Benz biedt maximale flexibiliteit tegen ongelofelijke mogelijkheden.


  • AMG Line EQC
De EQC accelereert soepel naar het niveau van een sportwagen. Dankzij de optioneel leverbare AMG Line is dat ook aan de buitenkant te zien. Deze optie omvat onder andere een speciale voorskirt, een geheel eigen diffusor en speciale lichtmetalen velgen uit de high-performance smederij.


                           


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart