Opladen is het nieuwe tanken.

Ontdek alles over de diverse oplaadmogelijkheden en de Mercedes-Benz wallbox.

Laad uw auto thuis op met behulp van de Mercedes-Benz wallbox of onderweg bij een openbaar oplaadpunt dat u eenvoudig met behulp van de Mercedes me connect-app kunt vinden.


In principe kan een elektrisch aangedreven auto op elke standaard contactdoos worden aangesloten. Het opladen gaat aanzienlijk sneller met de Mercedes-Benz wallbox met een maximaal laadvermogen van 22 kW. De uitgebreide veiligheidsfuncties van de Mercedes-Benz wallbox verhogen bovendien de betrouwbaarheid van het oplaadproces.


Ook onderweg kan de auto zonder problemen worden opgeladen bij openbare en semi-openbare oplaadpunten, bijvoorbeeld in parkeergarages of op P+R-terreinen. Met de Mercedes me connect-app kunt u heel eenvoudig zien waar zich het dichtstbijzijnde openbare oplaadpunt bevindt.

Vertel mij meer

Alles in het zicht dankzij Mercedes me connect.

Uw auto altijd bij de hand – eenvoudig op uw smartphone.


De veelzijdige functies van Mercedes me connect maken elektrische mobiliteit nog eenvoudiger en comfortabeler.

Met Remote Online bent u via uw smartphone met uw auto verbonden waardoor u op elk gewenst moment de oplaadstatus van de accu kunt opvragen. Als uw auto volledig is opgeladen, ontvangt u automatisch een melding. Bovendien kunt u met Remote Online de beschikbare oplaadprocessen en de klimaatregeling met behulp van uw smartphone op afstand instellen. De routeplanning helpt u bij het plannen van uw volgende rit. In de klantenportal wordt direct weergegeven hoe ver u met de huidige laadtoestand van de accu kunt rijden en waar zich het volgende oplaadpunt bevindt.


Ook de Mercedes me connect Standaard Services bieden extra comfort en veiligheid. Tot deze services behoren Onderhoudsmanagement, Telediagnose, Pech- en Ongevalmanagement, alsmede het Mercedes-Benz noodoproepsysteem.


Vraag meer informatie aan

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart