Contact: 088-2004400

Mercedes-Benz A-Klasse


U rijdt de A-Klasse vanaf € 29.181,- inclusief afleverkosten.


Compact maar toch echt een Mercedes-Benz. De perfecte omschrijving van de Mercedes-Benz A-Klasse. Dit voertuig straalt sportiviteit uit en is dé perfecte mobiliteitsoplossing voor een jong en oud.


Uiteraard is het dit model in veel motorvarianten leverbaar en de medewerkers van Gomes informeren u graag naar de mogelijkheden op maat. U bent van harte welkom in één van onze showrooms voor een proefrit of offerte in de Mercedes-Benz A-Klasse.


Bekijk direct online de brochure of taxeer uw huidige voertuig en ontvang een persoonlijk inruilvoorstel.


 > Bekijk de A-Klasse voorraad
 > Stel uw A-Klasse samenMercedes-Benz Intelligent Drive.

Stimulerend comfort en exemplarische veiligheid.Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw A-Klasse zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, wordt ontlast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen. 

Op weg naar autorijden zonder ongevallen.

De actieve remassistent geeft de bestuurder zichtbare waarschuwingssignalen wanneer de afstand ten opzichte van een voorligger te gering wordt en hoorbare waarschuwingssignalen wanneer botsingsgevaar wordt waargenomen. Bovendien kan het systeem ondersteuning bieden tijdens het remmen en in gevaarlijke situaties zelfs autonoom remmen


In het
middelpunt zitten.

Het is ronduit imponerend hoeveel aandacht er aan de A-Klasse is geschonken. Aan het interieur bijvoorbeeld waarin alle informatie op ooghoogte zichtbaar is gemaakt. En waarbij elke functie intuïtief kan worden bediend. Wat u ook aanraakt, u kunt het gewoon niet meer loslaten. 

Blijft op uw netvlies
staan.

Een verschijning in sprekend elbaietgroen. Zo onweerstaanbaar dat zelfs de lucht de adem wordt benomen. De A-Klasse heeft namelijk de beste cW-waarde in zijn klasse. Elke lijn, elk oppervlak is aerodynamisch perfect vormgegeven. Dat ziet er niet alleen dynamisch uit maar vermindert ook het verbruik en de rijgeluiden. 
Bekijk de foto's van de Mercedes-Benz A-Klasse