A-Klasse Limousine - NIEUW


De reeks compacte modellen van Mercedes-Benz blijft maar groeien: eind 2018 is de A-Klasse Limousine op de markt gekomen. Het vierdeurs model heeft een wielbasis van 2.729 millimeter en de proporties van een dynamische en tegelijkertijd compacte Limousine met een korte overhang voor en achter. Qua hoofdruimte achterin gaat dit model aan kop in zijn segment.


De A-Klasse Limousine is eind februari te bewonderen in de showroom. 


U rijdt de nieuwe A-Klasse Limousine vanaf € 37.284,-*. 


Meer informatie aanvragenHoud mij op de hoogte 
 

Daarnaast biedt de Limousine alle vertrouwde A-Klasse voordelen, zoals moderne, zuinige motoren, een hoog veiligheidsniveau dankzij state-of-the-art rijassistentiesystemen met S-Klasse functies en het intuïtief te bedienen en lerende infotainmentsysteem MBUX – Mercedes-Benz User Experience. Met een cw-waarde van 0,22 en een frontaal oppervlak van 2,19 m² heeft de nieuwe A-Klasse Limousine de laagste luchtweerstand van alle actuele serieauto’s, waarmee hij het wereldrecord van de CLA Coupé verdedigt.


De nieuwe A-Klasse Limousine kan u waarschuwen voor dreigend botsingsgevaar, assisteren bij het remmen en uitwijken, en zelfs autonoom een noodstop uitvoeren. Daarnaast biedt de A-Klasse meer ruimtegevoel aan de voorzijde en biedt deze nieuwe limousine vooral meer van alles. Meer ruimte, meer comfort, gewoon meer A-Klasse.


De nieuwe A-Klasse Limousine zal worden gebouwd in Aguascalientes/Mexico en Rastatt/Duitsland en werd ontwikkeld in Sindelfingen/Duitsland. Mercedes-Benz presenteerde in april 2018 reeds de A-Klasse L Limousine tijdens de beurs Auto China in Beijing. Dit model met langere wielbasis werd exclusief ontwikkeld voor de Chinese markt en wordt ook uitsluitend daar geproduceerd.


                                                                                                                                                     *Prijs is inclusief afleverkosten. 

 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart