De nieuwe B-Klasse


U rijdt de nieuwe B-Klasse vanaf € 36.357,-* inclusief afleverkosten. De B-Klasse is te verkrijgen in de modelvarianten B 180, B 200, B200 d en B 220 d. Ook is de moderne gezinsauto voorzien van automaat (7G-DCT of 8G-DCT).


De nieuwe B-Klasse legt de nadruk op sport in de Sports Tourer. Hij ziet er dynamischer uit dan zijn voorganger en biedt meer rijdynamiek in combinatie met nog meer comfort. Zijn vernieuwende interieur biedt een uniek gevoel van ruimte door het design van het dashboard. Tot de sterke eigenschappen behoren de heldere weergave, de spraakbediening, het standaard touchscreen met MBUX.


Interesse?

U kunt zich alvast verheugen op de kleine uitstapjes en grote avonturen - en alle momenten daartussen - door uw e-mailadres achter te laten. Wij houden u, op deze manier, graag op de hoogte over alle ontwikkelingen van de nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse.


Op de hoogte blijven
Hoogste veiligheidsniveau en sportief interieur

Dankzij moderne rijassistentiesystemen heeft de B-Klasse een van de hoogste actieve veiligheidsniveaus in het segment, met functies die zijn overgenomen van de S-Klasse. Daarnaast is het interieur ruimer, terwijl de motoren zuiniger en milieubewuster zijn.


Stoelventilatie/-verwarming

De nieuwe B-Klasse heeft optionele uitrustingen die tot nu toe alleen leverbaar waren in het hogere segment. De stoelventilatie/-verwarming is met name goed voor de rug. Het bevordert verandering van zithouding door regelmatig aanpassingen aan de hoek van de zitting en de rugleuning door te voeren. Deze innovatie is leverbaar voor de voorstoelen in combinatie met volledig elektrische stoelverstelling.


MBUX (Mercedes-Benz gebruikerservaring)

De nieuwe B-Klasse spreekt uw taal. Met het commando "Hey Mercedes" kunt u stemherkenning activeren die zelfs in een positie is om dialecten te herkennen.


Fotoalbum

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart