Mercedes-Benz EQC - NIEUW


De nieuwe, elektrische Mercedes-Benz EQC is medio 2019 beschikbaar.


De toekomst van de Mercedes EQC is ronduit adembenemend. De schoonheid, rust en moderniteit die een elektrische aandrijving met zich meebrengt, is niet te overzien. Daarvoor zorgen de voor Mercedes-Benz typerende, duidelijke vormgeving, de bescheiden belijning en innovatieve vormgevingsdetails. De toekomst wordt bepaald door elektrische aandrijving. En menselijke intuïtie. Ontdek een volledig nieuwe manier van bedienen, die intelligent, zelflerend en aanraakgevoelig is als nooit tevoren.


Interesse?

U kunt zich alvast verheugen op de kleine uitstapjes en grote avonturen - en alle momenten daartussen - door uw e-mailadres achter te laten. Wij houden u, op deze manier, graag op de hoogte over alle ontwikkelingen van de nieuwe, elektrische Mercedes-Benz EQC. 


Wilt u op de hoogte blijven? Vul dan het formulier in.


Op de hoogte blijven

Een nieuw begin

Het is een begin van een nieuw tijdperk. 130 jaar geleden werd de auto uitgevonden, en nu komt Mercedes-Benz met een nieuwe generatie volledig, elektrische auto's. De Mercedes-Benz EQC rijdt zonder een druppel brandstof, lokale emissie, en drempels.


Oplaadmogelijkheden

De oplaadmogelijkheden zijn verbetert en eenvoudiger geworden. U kunt de EQC opladen alsof het uw eigen smartphone is. De oplaadinfrastructuur is perfect afgestemd op uw individuele behoeften. Mercedes-Benz biedt maximale flexibiliteit tegen ongelofelijke mogelijkheden.


Mercedes-Benz wallbox voor thuis

De Mercedes-Benz wallbox maakt het mogelijk om uw eigen EQC op te laden, terwijl u op de bank zit. Het is speciaal ontworpen voor thuisgebruik, vandaar de naam ''Mercedes-Benz wallbox Home. Met een maximaal oplaadvermogen van 22 kW laadt de EQC drie keer sneller op dan vanuit een normaal stopcontact. Bij de Mercedes-Benz wallboxen Advanced en Twin kunnen de aansturing van het opladen, het verbruik, oplaadstatistieken en prijsgunstig opladen heel eenvoudig met behulp van een smartphone ingesteld.


Onderweg opladen met Mercedes me Charge en IONITY

Met Mercedes me Charge krijgt u toegang tot een uitgebreid netwerk van publieke oplaadpunten, die zich onder meer in de stad, bij winkelcentra en op parkeerplaatsen bevinden. Bestuurders krijgen bovendien toegang tot het high-power oplaadnetwerk IONITY, dat over sneloplaadpunten langs alle hoofdverkeersaders in Europa beschikt. Identificatie aan het oplaadpunt wordt tot stand gebracht met een aanduiding op het mediadisplay, een smartphone app of een RFID-kaart. U hoeft zich slechts één keer te registreren en Mercedes-me Charge bundelt alle laadsessies eenvoudig op één factuur. Beschikbaar voor een groot aantal publieke- en alle IONITY-oplaadpunten.Fotoalbum Mercedes-Benz EQCAMG Line EQC

De EQC accelereert soepel naar het niveau van een sportwagen. Dankzij de optioneel leverbare AMG Line is dat ook aan de buitenkant te zien. Deze optie omvat onder andere een speciale voorskirt, een geheel eigen diffusor en speciale lichtmetalen velgen uit de high-performance smederij.


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart