Mercedes-Benz EQC - NIEUW


De eerste volledig elektrische Mercedes-Benz personenwagen! De EQC is leverbaar vanaf € 77.935,-. Ook beschikbaar als Business Solution met een fiscale waarde vanaf € 72.495,-.

De toekomst van de Mercedes-Benz EQC is ronduit adembenemend. De schoonheid, rust en moderniteit die een elektrische aandrijving met zich meebrengt, is niet te overzien. Daarvoor zorgen de voor Mercedes-Benz typerende, duidelijke vormgeving, de bescheiden belijning en innovatieve vormgevingsdetails. De toekomst wordt bepaald door elektrische aandrijving. En menselijke intuïtie. Ontdek een volledig nieuwe manier van bedienen, die intelligent, zelflerend en aanraakgevoelig is als nooit tevoren.


  • Actieradius tot 417 kilometer (WLTP) van puur elektrisch rijden*
  • Oplaadtijd van 40 minuten bij sneloplaadpunten* 
  • 408 pk vermogen
  • 0 gram CO2-emissie (gecombineerd) 


Vraag meer informatie aan
Een nieuw begin

Het is een begin van een nieuw tijdperk. 130 jaar geleden werd de auto uitgevonden, en nu komt Mercedes-Benz met een nieuwe generatie volledig, elektrische auto's. De Mercedes-Benz EQC rijdt zonder een druppel brandstof, lokale emissie, en drempels.


Vraag een proefrit aan


Oplaadmogelijkheden

De oplaadmogelijkheden zijn verbetert en eenvoudiger geworden. U kunt de EQC opladen alsof het uw eigen smartphone is. De oplaadinfrastructuur is perfect afgestemd op uw individuele behoeften. Mercedes-Benz biedt maximale flexibiliteit tegen ongelofelijke mogelijkheden.


Mercedes-Benz wallbox voor thuis

De Mercedes-Benz wallbox maakt het mogelijk om uw eigen EQC op te laden, terwijl u op de bank zit. Het is speciaal ontworpen voor thuisgebruik, vandaar de naam ''Mercedes-Benz wallbox Home. Met een maximaal oplaadvermogen van 22 kW laadt de EQC drie keer sneller op dan vanuit een normaal stopcontact. Bij de Mercedes-Benz wallboxen Advanced en Twin kunnen de aansturing van het opladen, het verbruik, oplaadstatistieken en prijsgunstig opladen heel eenvoudig met behulp van een smartphone ingesteld.


Onderweg opladen met Mercedes me Charge en IONITY

Met Mercedes me Charge krijgt u toegang tot een uitgebreid netwerk van publieke oplaadpunten, die zich onder meer in de stad, bij winkelcentra en op parkeerplaatsen bevinden. Bestuurders krijgen bovendien toegang tot het high-power oplaadnetwerk IONITY, dat over sneloplaadpunten langs alle hoofdverkeersaders in Europa beschikt. Identificatie aan het oplaadpunt wordt tot stand gebracht met een aanduiding op het mediadisplay, een smartphone app of een RFID-kaart. U hoeft zich slechts één keer te registreren en Mercedes-me Charge bundelt alle laadsessies eenvoudig op één factuur. Beschikbaar voor een groot aantal publieke- en alle IONITY-oplaadpunten.


Vraag een offerte aan
AMG Line EQC

De EQC accelereert soepel naar het niveau van een sportwagen. Dankzij de optioneel leverbare AMG Line is dat ook aan de buitenkant te zien. Deze optie omvat onder andere een speciale voorskirt, een geheel eigen diffusor en speciale lichtmetalen velgen uit de high-performance smederij.


 

*minimale oplaadtijd (van 10 naar 80 %) bij een publiek DC-oplaadpunt met een spanning van (X volt) en een vermogen van (X A). De waarden hebben betrekking op een nieuwe accu bij een omgevings- en starttempratuur van 23 graden Celsius zonder ingeschakelde extra nevenverbruikers, zoals stoelverwarming, displays en airconditioning.


(stroomverbruik gecombineerd: 20,8-19,7 kWh/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 0 g/km)

 


Waarom Gomes?

  • Officieel Mercedes-Benz dealer voor heel Noord-Holland
  • Al ruim 85 jaar ervaring
  • One-Stop-Shopping
  • Betrouwbare partner voor sales en after sales
  • Vakkundig en gediplomeerd personeel
  • Hoge klantentevredenheid
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart