Mercedes-Benz GLE SUV- NIEUW


De nieuwe Mercedes-Benz GLE SUV is vanaf € 82.353,- incl. afleverkosten bestelbaar.


De GLE SUV voelt zich overal op de wereld thuis. Gravel, slecht asfalt of onverharde wegen. De comfortabele GLE SUV brengt alle vaardigheden met zich mee om zwaar terrein te bedwingen. Deze dynamische offroader beschikt over een uiterst comfortabel interieur om ontspannen verre bestemmingen te bereiken.


Interesse?

U kunt zich alvast verheugen op de kleine uitstapjes en grote avonturen - en alle momenten daartussen - door uw e-mailadres achter te laten. Wij houden u, op deze manier, graag op de hoogte over alle ontwikkelingen van de nieuwe Mercedes-Benz GLE SUV.


Wilt u op de hoogte blijven? Vul dan het formulier in.


Houd mij op de hoogte                                   Vierwielaandrijving

Met de permanente vierwielaandrijving 4MATIC en het als optie leverbare offroad-techniekpakket bent u met uw GLE SUV in elk terrein volledig thuis. Hierbij zijn het variabele voertuigniveau en het rijprogramma 'Offroad+' slechts twee van zijn vele ijzersterke karaktereigenschappen. Met als winst dat u altijd over uitstekende tractie kunt beschikken.

Stimulerend comfort en exemplarische veiligheid

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw GLE SUV zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Met Mercedes-Benz Intelligent Drive is elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig, maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.


Modelvarianten

GLE 300 d 4MATIC - Diesel

GLE 450 4MATIC - Benzine


Parkeerpakket met 360 ° camera

Geniet van een compleet overzicht tijdens alle parkeermanoeuvres. Het optionele parkeerpakket met 360 ° -camera biedt u een naadloze all-round weergave.


MBUX (Mercedes-Benz gebruikerservaring)

De nieuwe GLE spreekt uw taal. Met het commando "Hey Mercedes" kunt u stemherkenning activeren die zelfs in een positie is om dialecten te herkennen.Fotoalbum

  

 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart