Mercedes-Benz GLE - NIEUW


De nieuwe Mercedes-Benz GLE is binnenkort beschikbaar.


De GLE voelt zich overal op de wereld thuis. Gravel, slecht asfalt of onverharde wegen. De comfortabele GLE brengt alle vaardigheden met zich mee om zwaar terrein te bedwingen. Deze dynamische offroader beschikt over een uiterst comfortabel interieur om ontspannen verre bestemmingen te bereiken.


Interesse?

U kunt zich alvast verheugen op de kleine uitstapjes en grote avonturen - en alle momenten daartussen - door uw e-mailadres achter te laten. Wij houden u, op deze manier, graag op de hoogte over alle ontwikkelingen van de nieuwe Mercedes-Benz GLE.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe GLE? Vul dan het formulier in.


Houd mij op de hoogte                                   Vierwielaandrijving

Met de permanente vierwielaandrijving 4MATIC en het als optie leverbare offroad-techniekpakket bent u met uw GLE in elk terrein volledig thuis. Hierbij zijn het variabele voertuigniveau en het rijprogramma 'Offroad+' slechts twee van zijn vele ijzersterke karaktereigenschappen. Met als winst dat u altijd over uitstekende tractie kunt beschikken.

Stimulerend comfort en exemplarische veiligheid

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw GLE zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Met Mercedes-Benz Intelligent Drive is elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig, maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.


Fotoalbum

  

 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart