De Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé


U rijdt de AMG GT 4-Door Coupé vanaf € 119.257,- incl. kosten rijklaarmaken

Meer ruimte, meer vermogen, meer kippenvel – de nieuwe Mercedes-AMG GT Coupé biedt een nieuwe dimensie qua rijbeleving en is een verrassende uitbreiding van de AMG-modelfamilie. De nieuwe 4-Door Coupé is de eerste sportwagen met 4 deuren uit Affalterbach en borduurt voort op de legendarische SLS en de AMG GT-modellen.


De Mercedes-AMG sportwagen koppelt een uniek design, een hoog comfortniveau en indrukwekkende sportwagentechnologie aan een atletische vierdeurs fastback-carrosserie. De sportwagenliefhebbers kunnen kiezen voor een voertuig die ze dagelijks kunnen gebruiken, terwijl ze tegelijkertijd over de ongeëvenaarde performance van een Mercedes-AMG beschikken.


Uitbreiding in het motorprogramma!

De AMG GT is bestelbaar in een 43, 53 en 63 motorvariant.


Vraag meer informatie aanOptimale rijervaring

De nieuwe GT 4-Door Coupé zorgt voor speciale rijervaringen, met een topsnelheid van 315 km/h en een hoge mate van rijdynamiek. Krachtige, state-of-the-art zescilinder lijnmotoren en V8-motoren met vermogens van 320 kW/435 pk tot 470 kW/639 pk zorgen voor een geheel nieuwe rijbeleving en koppelen overtuigende waarden aan moderne efficiëntie.Mercedes-AMG GT 43 - 

Met de nieuwe AMG GT 43 breidt Mercedes-AMG zijn sportwagenaanbod uit met de toevoeging van een instapmodel. De AMG GT 43 produceert 270 kW (367 pk) en levert een maximumkoppel van 500 Nm. Versnelling van 0-100 km / h in 4,9 seconden en de topsnelheid van 270 km / u voldoen aan de eisen van klanten in veel markten. 

Mercedes-AMG GT 53

Het karakteristieke exterieurdesign, het innovatieve interieur met drie achtervarianten en de displayschakelaars in de middenconsole zijn identiek aan die in de AMG GT 53 (kW 320/435 pk). Hetzelfde geldt voor de snel schakelende AMG SPEEDSHIFT TCT 9G-transmissie en de actieve aerodynamica met het AIRPANEL-luchtregelsysteem in de voorschort en de verlengde achterspoiler. Ook identiek zijn de standaardafspraken en de uitgebreide selectie van individualiseringsopties tot en met de stylingpakketten en het grote aanbod van lichtmetalen velgen. 


Plan een proefrit in Waarom Gomes?

  • Officieel Mercedes-Benz dealer voor heel Noord-Holland
  • Al ruim 85 jaar ervaring
  • One-Stop-Shopping
  • Betrouwbare partner voor sales en after sales
  • Vakkundig en gediplomeerd personeel
  • Hoge klantentevredenheid
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart