Contact: 088-2004400

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé


Meer ruimte, meer vermogen, meer kippenvel – de nieuwe Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé biedt een nieuwe dimensie qua rijbeleving en is een verrassende uitbreiding van de AMG-modelfamilie. De nieuwe 4-Door Coupé is de eerste sportwagen met 4 deuren uit Affalterbach en borduurt voort op de legendarische SLS en de AMG GT-modellen.

Deze geheel door Mercedes-AMG ontwikkelde sportwagen koppelt een uniek design, een hoog comfortniveau en indrukwekkende sportwagentechnologie aan een atletische vierdeurs fastback-carrosserie. Zodoende biedt hij meer ruimte en meer gebruiksmogelijkheden. De systematische uitbreiding van de AMG GT-familie met de introductie van de 4-Door Coupé zorgt ervoor dat sportwagenliefhebbers nu ook kunnen kiezen voor een auto die ze dagelijks kunnen gebruiken, terwijl ze tegelijkertijd over de ongeëvenaarde performance van een Mercedes-AMG beschikken. 
Langs- en dwarsdynamiek van het hoogste niveau en een opwindende vorm met klassieke proporties zorgen ervoor dat de Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé veel gemeen heeft met zijn tweedeurs broer. Het expressieve design met de lage motorkap, de opvallende voorzijde en de gespierde lichaamstaal laten de sportieve genen van de 4-Door Coupé tot uiting komen, die als jongste model van de AMG-familie nieuwe normen creëert. Als eerste vierdeurs variant van het GT-model koppelt hij een hoog comfortniveau aan tal van individualiseringsmogelijkheden en de nieuwste sportwagentechnologie.


De nieuwe GT 4-Door Coupé zorgt voor speciale rijervaringen op alle niveaus en met een topsnelheid van 315 km/h en een hoge mate van rijdynamiek is het in alle opzichten een indrukwekkende auto. Krachtige, state-of-the-art zescilinder lijnmotoren en V8-motoren met vermogens van 320 kW/435 pk tot 470 kW/639 pk zorgen voor een geheel nieuwe rijbeleving en koppelen overtuigende waarden aan moderne efficiëntie.