Mercedes-AMG GT C Roadster


U rijdt de Mercedes-AMG GT C Roadster vanaf € 193.625,- incl afleverkosten

De nieuwe Mercedes-AMG GT heeft nu al geschiedenis geschreven in de autosport. Met high-end performance-technologieën en de onweerstaanbare sensuele puurheid van het sportwagendesign. De nieuwe Roadster heeft inmiddels de harten van alle ware autoliefhebbers veroverd. De softtop kan binnen elf seconden worden geopend om eindeloos te blijven genieten van een open-air experience, omgeven door exclusieve materialen die uiterst zorgvuldig zijn afgewerkt.


Interesse? 

U bent van harte welkom in één van onze showrooms voor een proefrit in de Mercedes-AMG GT C Roadster. Daarnaast kunt u ook direct online een brochure/ offerte aanvragen of een proefrit inplannen.


Leverbaar in de uitvoeringen: Mercedes-AMG GT, Mercedes-AMG GT C Roadster en Mercedes-AMG GT R. Kenmerken

In de Mercedes-AMG GT Roadster levert de 4-liter V8-AMG-biturbomotor een vermogen van 350 kW (476 pk) en een maximumkoppel van 600 Nm. Even imposant is het gewicht van de motor, dat zonder vloeistoffen slechts 245 kilogram bedraagt. Dankzij deze kenmerken beschikt de nieuwe Mercedes-AMG GT Roadster over een ongeëvenaard spontaan reactievermogen en een verbluffend hoge trekkracht bij lage toerentallen.
Bekijk de foto's van de Mercedes-AMG GT C Roadster

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart