Mercedes-AMG GT R


Met de hoofdletter ''R'' van Race! De 4,0-liter AMG-V8-biturbomotor wordt volgens het beproefde principe van ’One Man – One Engine’ in Affalterbach met de hand in elkaar gezet. In de Mercedes-AMG GT R beschikt deze motor over een vermogen van 430 kW/585 pk. Het maximumkoppel van 700 Nm staat ter beschikking tussen 1900 en 5500 t/min. Hierbij wordt gebruikgemaakt van twee turbo’s die niet, zoals gebruikelijk is, aan de buitenzijde van de cilinderbanken zijn aangebracht maar aan de hete binnenzijde van de ’V’.


Interesse?
U bent van harte welkom in één van onze showrooms voor een proefrit in de Mercedes-AMG GT R. Daarnaast kunt u ook direct online een brochure/ offerte aanvragen of een proefrit inplannen. Leverbaar in de uitvoeringen: Mercedes-AMG GT, Mercedes-AMG GT Roadster en Mercedes-AMG GT R.


U rijdt de Mercedes-AMG GT R vanaf € 248.686,- incl. kosten rijklaarmaken
The Beast of the Green Hell.

Ontwikkeld volgens het motto: ’Handcrafted by racers’. Tot aan de uiterste grenzen getest en volledig uitgerijpt in de ’groene hel’ van de Nürburgring. Zijn uiterlijk: agressief. Zijn performance: tomeloos. Met de power van de 4,0-liter AMG-V8-biturbomotor en zijn vermogen van 430 kW (585 pk) en koppel van 700 Nm sprint hij in slechts 3,6 seconden van 0 naar 100 km/h. Op jacht naar alle bochten van de ’Nordschleife’. Zijn naam: ’The Beast of the Green Hell’


Plan een proefrit 

Speciaal model

______

Mercedes-AMG GT R PRO.


De AMG GT R PRO, het nieuwe, gelimiteerde topmodel. kenmerkt zich door verder verbeterde rijdynamiek, die vooral op het racecircuit tot zijn recht komt. Bij de ontwikkeling is gebruikgemaakt van de opgedane ervaring met de racewagenmodellen AMG GT3 en AMG GT4. De uit de autosport overgenomen features hebben vooral betrekking op het onderstel, de lichtgewichtconstructie, de aerodynamica en visuele kenmerken.


430 kW max. vermogen (585 pk). - Tot 700 Nm koppel


Vraag naar de mogelijkhedenWaarom Gomes?

  • Officieel Mercedes-Benz dealer voor heel Noord-Holland
  • Al ruim 85 jaar ervaring
  • One-Stop-Shopping
  • Betrouwbare partner voor sales en after sales
  • Vakkundig en gediplomeerd personeel
  • Hoge klantentevredenheid

 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart