• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Volledig elektrisch tot 400 kilometer

De concept EQA


De Concept EQA is uitgerust met twee elektromotoren, waarvan het systeemvermogen dankzij schaalbare accucomponenten tot meer dan 200 kW kan worden verhoogd. Met behulp van twee rijprogramma's kunnen individuele rijkarakteristieken worden ingesteld. De Concept EQA beschikt in combinatie met de intelligente bedrijfsstrategie van Mercedes-Benz over een actieradius van circa 400 km.

Houd mij op de hoogte

Comfortabel opladen.
Het model kan met behulp van inductie of een wallbox worden opgeladen, en is eveneens voorbereid voor snel opladen.

Innovatieve lichttechnologie.
Mercedes-Benz maakt gebruik van glasvezelverlichting voor de Mercedes-Benz EQA. De spiraalvormige lichtarchitectuur verwijst naar de koperen wikkelingen van een elektromotor en visualiseert tegelijkertijd elektrische impulsen.Elektro-esthetiek.
In plaats van een conventionele grille beschikt het studiemodel aan de voorzijde over een black panel waarin zich een led-matrix bevindt, die naadloos overvloeit in de motorkap.

Sensuele puurheid.
Het puristische design van de oppervlakken en de duidelijke vormgeving van de Concept EQA straalt sportiviteit op hoog niveau uit, terwijl de zorgvuldige detaillering de exclusiviteit en hoogwaardigheid van het model benadrukt.Transparantie op het gebied van elektromobiliteit

Een belangrijk aspect van de duurzame bedrijfsstrategie van Daimler AG is elektromobiliteit. Met ‘Ambition 2039’ streeft Mercedes-Benz ernaar om over negentien jaar een CO₂-neutraal nieuw wagenpark aan te bieden. Een belangrijk aspect van duurzame mobiliteit is transparantie. Daarom is Mercedes-Benz AG de eerste premium autofabrikant die zijn doelstellingen op het gebied van klimaatbescherming wetenschappelijk heeft laten controleren door het Science Based Targets Initiative (SBTI). Dit betekent dat het concern voldoet aan de eisen van het Paris World Climate Accord. 

Waar bent u naar op zoek?