A-Klasse - Privélease


De A-Klasse nu vanaf € 419,- per maand!

De nieuwe A-Klasse is net zo jeugdig en dynamisch als zijn voorganger, maar tegelijkertijd volwassener en comfortabeler dan ooit. Het model verlegt de grenzen qua moderne luxe in de compacte klasse en het beschikt over een revolutionair interieurdesign. Een jonge doelgroep betekent ook hoge eisen aan de connectiviteit. Het meest uitgebreide infotainmentsysteem van Mercedes-Benz, MBUX, debuteert dan ook in de A-Klasse. Het biedt meer mogelijkheden dan voorheen en kan beter omgaan met spraakherkenning.


Vraag een proefrit aan


Speciale actieauto

A-Klasse 160 Private Lease Edition - Van € 564,- vanaf € 439 - per maand incl. verschillende opties.


80 kW (109pk) – Handgeschakeld, Style Plus interieur & exterieur (PYD), 17-inch lichtmetalen velgen (76R), Style Plus interieur & exterieur (PYD), 17-inch lichtmetalen velgen (76R), Lederen stuurwiel (L3E), High-performance led-koplampen (632), Achteruitrijcamera (218), Cruise control (440), Licht- en zichtpakket (U62), KEYLESS GO-startfunctie en MBUX multimediasysteem.


Vraag een voorstel aan

*Uw financiering wordt getoetst en geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel. Privélease van Mercedes-Benz. Meer heeft u niet nodig. Alle tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en een jaarkilometrage van 10.000 km.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart