• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Kies voor de vele opties van Select & Drive

C-Klasse Estate - Privélease

Rijklaar vanaf € 669,- per maand! - All-in

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Estate zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, wordt ontlast.

Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.

Plan een proefrit inInclusief alle kosten, exclusief zorgen

Gecombineerd met private lease is uw eigen C-Klasse Estate dichterbij dan ooit. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een splinternieuwe Mercedes-Benz, inclusief alle vaste kosten die daarbij komen kijken. U hoeft niets te regelen, dat doet Gomes voor u.

Vraag een voorstel aan *Uw financiering wordt getoetst en geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel. Privélease van Mercedes-Benz. Meer heeft u niet nodig. Alle tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en een jaarkilometrage van 10.000 km.

 

Waar bent u naar op zoek?