• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Kies voor de vele opties van Select & Drive

Privélease

Heeft u al gedacht aan privélease? Met Mercedes-Benz Select & Drive - Privélease bieden wij één transparant bedrag per maand voor uw totale mobiliteitsbehoefte inclusief alle service, zoals wegenbelasting, verzekering, reparatie & onderhoud en vervangend vervoer! U hoeft alleen de tank te vullen, terwijl wij de rest regelen!

- Leunt u maar achterover.. Wij zorgen dat alles geregeld is! Interesse in een ander model? Ook dan helpen wij u graag verder!

Plan een proefritBereken uw maandbedrag


 

A-Klasse

Rijklaar vanaf € 399,- per maand!

A-Klasse Limousine

Rijklaar vanaf € 507,- per maand

B-Klasse

Rijklaar vanaf € 409,- per maand!

C-Klasse Limousine

Rijklaar vanaf € 639,- per maand!

C-Klasse Estate

Rijklaar vanaf € 659,- per maand!

CLA

Rijklaar vanaf € 575,- per maand!

CLA Shooting Brake

Rijklaar vanaf € 579,- per maand!

GLA

Rijklaar vanaf € 599,- per maand!

Leuke dingen doen én een nieuwe auto rijden

U geeft liever niet eenmalig een groot bedrag uit aan een nieuwe Mercedes-Benz, maar rijdt wel graag zorgeloos in een veilige en comfortabele auto. Net als u overwegen daarom steeds meer Nederlandse autobezitters private lease.

Met Privélease van Mercedes-Benz betaalt u een vast bedrag per maand voor het rijden van een nieuwe, zelf geconfigureerde auto. U weet precies waar u aan toe bent en behoudt uw spaargeld om te genieten van het leven. 

Gemak zoals u gewend bent

Als zakelijke rijder heeft u de voordelen van een leaseauto al ervaren. Niet het geregel, wel het gemak: dat went snel! Dat is ook privé haalbaar, maar dan zonder fiscale bijtelling.

Met Privélease van Mercedes-Benz kiest u de auto die op uw wensenlijstje staat, zonder beperkingen van een eventuele autoregeling. Bovendien liggen de totale kosten die uw werkgever en u voor het zakelijk gebruik voldoen, lager dan bij een zakelijke leaseauto. 

Comfortabel reizen, altijd

Met een persoonlijk mobiliteitsbudget beslist u zelf: gaat u met openbaar vervoer naar het werk of pakt u de auto? Uw werkgever vergoedt één bedrag waarmee u uw ideale manier van reizen betaalt.

Particulier een Mercedes-Benz leasen geeft u comfort onder werktijd én tijdens privégebruik. U rijdt een auto met karakter, heeft dankzij vaste uitgaven financiële zekerheid en maakt zich geen zorgen over randzaken. U hoeft er alleen aan te denken om op tijd te tanken.

FAQ

"Is privélease duur?", wordt vaak gevraagd. Vergelijk zelf de kosten met het kopen van een nieuwe Mercedes-Benz en u ziet van niet. Dit komt doordat de eerste levensjaren van een auto de grootste afschrijving plaatsvindt, een waardevermindering die bij Privélease door Mercedes-Benz wordt opgevangen.

Komt iedereen in aanmerking voor private lease?
Voor private lease is de minimumleeftijd 18 jaar, de maximumleeftijd bij einde contract 75 jaar en u dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Wij toetsen uw aanvraag bij de Stichting BKR en maken een budgettaire berekening, zodat wij u verantwoord krediet kunnen verstrekken. Met het accepteren van uw private leaseaanvraag weet u dat u ook financieel zorgeloos van uw auto kunt genieten. Als wordt vastgesteld dat het niet verantwoord is, dan kunnen we uw aanvraag helaas niet accepteren.

Wat is het verschil tussen zakelijk en privé leasen?

Bij zakelijk leasen rijdt u een auto van de zaak, via een leasemaatschappij of uit het wagenpark van uw organisatie. Rijdt u privé meer dan 500 kilometer op jaarbasis, dan wordt dit gezien als inkomen en betaalt u hierover belasting. Bij privé leasen betaalt u een vast bedrag per maand van eigen geld of uw mobiliteitsbudget. De leaseauto wordt op uw naam geregistreerd bij de RDW. U betaalt dan ook wegenbelasting - wat doorgaans in het private leasetarief is opgenomen - en geen extra inkomstenbelasting in de vorm van bijtelling.

Bij private lease betaalt u wel de brandstof, iets wat bij zakelijk leasen middels een tankpas veelal is inbegrepen.

Voor wie is private lease geschikt?
Private lease is geschikt voor elke particulier met een geldig rijbewijs, die voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto wil rijden. In veel gevallen is het een aantrekkelijke keuze, toch is het altijd verstandig om naar uw eigen situatie te kijken. Lees meer over de situaties waarin private lease een goede keuze is of de alternatieven, onder 'is private lease ook iets voor u'?


U wilt geen BKR registratie
Dankzij een toetsing bij de Stichting BKR kunnen we u verantwoord krediet verstrekken. Met het accepteren van uw private leaseaanvraag weet u dat u ook financieel zorgeloos van uw Mercedes-Benz kunt genieten. Niet alleen private leaseovereenkomsten worden verplicht aan de Stichting BKR doorgegeven. Dat geldt ook wanneer u een creditcard heeft, rood kunt staan op uw rekening of een andere lening overweegt voor uw auto.

Twijfelt u tussen de aanschaf van een auto en private lease?
Om te bepalen wat voordeliger is, bekijkt u eerst welke auto u graag wilt rijden. Bekijk vervolgens welke aanbieder het beste private leaseaanbod heeft. Stel uzelf voor het maken van een vergelijking met het kopen van een auto de volgende vragen:

  • Hoeveel kilometers ga ik rijden op maandbasis?
  • Hoe lang kan ik in de auto rijden?
  • Hoe compleet is de auto uitgerust?
  • Vergelijk de maandelijkse kosten van een leaseauto met de aanschaf van een nieuwe auto of occasion, exclusief de brandstof.

Daarnaast kunt u zich afvragen of u in één keer een grote investering wilt doen, eigenaar wilt worden van de auto en welke aspecten voor u van belang zijn. Weeg de voor- en nadelen van private lease goed tegen elkaar af. Benieuwd naar de premie? Bereken uw maandbedrag in onze configurator.

 

Waar bent u naar op zoek?