• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Nu met 20% korting.

Mercedes-Benz originele vloer- en bagageruimtematten.

  •  

Mercedes-Benz originele vloer- en bagageruimtematten.

 


20% korting op originele vloer- en bagageruimtematten van Mercedes-Benz 

Uw Mercedes-Benz verdient niets minder dan het allerbeste, zelfs in de winter. Mercedes-Benz vloermatten zijn perfect op maat gemaakt voor uw specifieke model. Ze zijn eenvoudig te bevestigen, eenvoudig te reinigen, robuust en bestand tegen verkleuring. Bovendien biedt onze dubbelzijdige bagagemat, met rubber aan de ene kant en velours aan de andere kant, extra veelzijdigheid en kan deze zelfs worden gecombineerd met onze laaddrempelbescherming voor een moeiteloze in- en uitlaadervaring.

En nu is het tijd om te profiteren, want nu ontvangt u 20% korting op al onze vloer- en bagageruimtematten. Kies bijvoorbeeld voor de originele velours-, rips-, rubber- of AMG-matten van Mercedes-Benz en bescherm het interieur van uw Mercedes tijdens de wintermaanden.

Deze actie is geldig van 1 oktober 2023 tot en met 31 maart 2024 op alle vloermaten voor personenwagens, inclusief veloursmatten. Interesse in Mercedes-Benz vloer- of bagageruimtematten
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


 

 
 
 
 


Contact met


 

  Ook toe aan nieuwe winterwielen? 

Wanneer de koude maanden aanbreken, is het cruciaal om uw Mercedes-Benz te beschermen en veilig te blijven rijden. Kies daarom voor Mercedes-Benz originele winterwielen, speciaal ontworpen om u te helpen wanneer de temperatuur onder de 7 °C zakt. 

 

Waar bent u naar op zoek?