Contact: 072-5670400My First Star is dé perfecte start voor de ambitieuze carrièremaker. Een A-Klasse die rijklaar geleverd kan worden aan bijvoorbeeld de startende advocaat of misschien wel een ICT consultant. De A-Klasse wordt geleverd met opties voor een zeer scherpe prijs. U rijdt deze A-Klasse en dus een echte Mercedes-Benz voor maar € 25.000,- inclusief rijklaarmaakkosten. Ben jij klaar voor de eerste Ster in je leven?

Waar gaat het over:

Model: A-Klasse 160
Editie: “My First Star”
Transmissie: 6-handgeschakeld
Vermogen: 102 pk
Inhoud: 1.595 cm3

Prijs: € 25.000,- inclusief alles!

Standaard uitrusting My First Star

Standaard is de A-Klasse My First Star uitgerust met de volgende opties:

Vijf-dubbelspaaks       lichtmetalen velgen (16 inch)

Diamond grille in zwart

Leverbaar in unilak zwart, rood en wit
Airconditioning


Cruise control


KEYLESS-start

Stoelen in stof zwartSierdelen in honingraatlook


Interieurhemel in grijs

Actieve remassistent


Multifunctioneel stuurwiel


Audio 20 USB incl.   Bluetooth®-interface + voorbereiding Garmin 

       

Pluspakket € 900,-

Mocht je willen dan kun je het Pluspakket met meer opties aanschaffen, voor een bedrag van maar € 900,-. Op deze manier is de A-Klasse helemaal compleet. De volgende opties zitten in het pluspakket:

 Achteruitrijcamera  Licht- en zichtpakket Mediabeeldscherm 8” inch
     


De A-Klasse “My First Star” is er al vanaf € 25.000,-. Deze consumentenadviesprijs is inclusief BPM, BTW, geadviseerde kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en registratiekosten. Gecombineerd verbruik: 5,4 l/100 km, 18,5 km/l, CO2 -uitstoot 124 g/km. Voor officiële dealeradressen, kosten en leveringsvoorwaarden, zie mercedes-benz.nl. De getoonde (internationale) afbeeldingen kunnen afwijken van de nationaal geldende standaard- en leverbare uitvoeringen. De getoonde uitrusting en consumententprijzen gelden per modeljaar 808 vanaf productie maart 2017. Prijswijzigingen voorbehouden. De A-Klasse “My First Star” is niet leverbaar in combinatie met andere lopende acties.