Vakantie-accessoires voor uw Mercedes-Benz 


Elk seizoen heeft zijn charmes. Of u nu op zomervakantie of wintersport gaat, met de vakantie-accessoires van Mercedes-Benz gaat u geheel in stijl op reis. Daarom zijn er twee pakketten samengesteld met 10% korting.


Mercedes-Benz Travel Pack vanaf € 675,-.

De Mercedes-Benz dakbox inclusief dakdrager zorgt ervoor dat uw bagage veilig aankomt. De pasvorm van de dakdragers zijn perfect afgestemd op de carrosserie van uw Mercedes-Benz Personenwagen. U kunt kiezen uit een grijze dakbox (400 liter) voor € 675,- of een zwarte dakbox (400 liter) voor € 735,-. Ook beschikbaar in 450 liter.

Bestel direct


Mercedes-Benz Light Pack voor € 134,-.

Het Mercedes-Benz Light Pack bestaat uit fietsdragers op dakdragers voor € 134,-. 

Bestel direct


Mercedes-Benz Bike Full Pack vanaf € 565,-.

Het Mercedes-Benz Full Pack bestaat uit fietsdragers op trekhaak en bagageruimtebak (laag). Bij het Full Pack kunt u kiezen voor een fietsdrager voor 2 fietsen (€ 565,-)  of voor drie fietsen (€ 655,-). 

Bestel direct


Het Mercedes-Benz Bike Full Pack

Het Bike Full Pack bestaat uit een fietsdrager op trekhaak en bagageruimtebak (laag) vanaf € 565,-. Mogelijk voor twee- of drie fietsen.

Ik heb interesse

Het Mercedes-Benz Bike Light Pack

Het Bike Light Pack bestaat uit fietsdragers op dakdragers voor € 134,-. Nu met 10% korting!

Ik heb interesse

Het Mercedes-Benz Travel Pack

Het Travel Pack bestaat uit dakdragers en een dakbox vanaf € 675,-. Het is aan u de keuze of het een grijze- of zwarte dakbox wordt. Nu met 10%..

Ik heb interesse


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart