Airco Cleaning of Onderhoud

U en uw Mercedes-Benz helemaal klaar voor de zomer!

Ready voor een hete zomer met een optimaal werkende airco? Plan nu bij Gomes een Airco Cleaning of onderhoud in voor een zeer zomers tarief. Tijdelijk ontvangt u ook nog eens een gratis Gomes badlaken. Dat wordt dus afkoelen in de auto en opwarmen op jouw Gomes badlaken!


Airco Cleaning € 89,- incl. btw.

Haal onaangename geurtjes uit de airco-installatie van de auto. Wij reinigen de airco en inspecteren het visuele en het functionele gedeelte van het systeem. Nu voor slechts € 89,- en gratis badlaken! 


De pollenfilterhuisreiniger is een desinfectiemiddel voor het pollenfilterhuis en aangrenzende luchtkanalen van het airco-systeem. Het pollenfilterhuisreiniger verwijdert onaangename geurtjes uit de airco-installatie van de auto en vertraagt de nieuwe aangroei van micro-organismen. De pollenfilterhuisreiniger is milieuvriendelijk, veilig en zeer geschikt voor kleine kinderen en allergie- of astmapatiënten. Maak direct een afspraak.


Maak een afspraak


Airco Onderhoud € 149,- incl. btw.

Bij Airco Onderhoud voeren we de Airco Cleaning uit, controleren de gehele airco en vullen het koelmiddel en de compressorolie bij. Nu voor slechts € 149,- en gratis badlaken! 


Met behulp van verschillende materialen worden de verdamper en de aangrenzende kanalen gereinigd. Voor zover mogelijk via de opening van de pollenfilterbehuizing, via de opening die ontstaat bij het verwijderen van voorschakel- of kachelweerstand of door het wegnemen van de ventilatormotor. Aansluitend wordt de pollenfilterbehuizing en haar omgeving gedesinfecteerd met de TUNAP Contra sept 181 en wordt een nieuw pollenfilter geplaatst. Maak direct een afspraak.

 

Maak een afspraak
Waarom is airco reiniging belangrijk?

Niet alleen in de zomer maar het hele jaar gebruikt u de airco. De airconditioning van de auto is een samenspel tussen de verwarming en een circulatie van koudemiddel. Dit zorgt ervoor dat u de gewenste temperatuur kunt aanhouden, volledig afhankelijk van de weersomstandigheden. Airconditioning is dus een belangrijke factor voor de veiligheid en het rijcomfort. Lucht in de auto is vaak vijf keer vuiler dan buitenlucht, tenzij het interieurfilter regelmatig wordt vervangen en gereinigd. Indien u de pollenfilterbehuizing niet regelmatig laat reinigen en desinfecteren, raakt bij het wegnemen van het oude pollenfilter opgehoopt stof en vuil los. Bij gebruik van de ventilatormotor worden de stof- en vuildelen richting de verdamper geblazen. Een ideale vocht voedingsbodem voor bacteriën en schimmels. Maak direct een afspraak om uw Mercedes-Benz airco te laten reinigen.Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart