• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Een selectie producten en services om uw Mercedes-Benz in topconditie te houden

Car Care Deals

  •  

Car Care Deals

 

Bij Gomes Mercedes-Benz vinden we het belangrijk dat uw voertuig de beste zorg krijgt. Zo kan u met een gerust gevoel de weg op. Daarom stellen wij u graag onze Car Care Deals voor: een selectie producten en services om uw voertuig in topconditie te houden. Bovendien profiteert u tijdelijk van interessante kortingen.

Nu 25% korting op een Mercedes-Benz velgenset

Een klassieke, stijlvolle of stoere look? Met de Mercedes-Benz lichtmetalen velgen bepaalt u zelf de uitstraling van uw Mercedes. Daarnaast bieden de velgen ook een optimale veiligheid.

U profiteert tot en met 30 september 2023 van 25% korting op geselecteerde sets lichtmetalen velgen van Mercedes-Benz. Daarnaast krijgt u bij deze sets vier gratis naafdoppen ter waarde van € 76,08 incl. btw. 

Car Care Kits

Het exterieur en interieur van uw Mercedes in topconditie houden? Daarvoor hebben wij de Mercedes-Benz Car Care Kits samengesteld. Met de Exterior Car Care Kit (autoshampoo, velgenreiniger, spons, handschoenen en autodoek) beschikt u over alles om het exterieur van uw Mercedes te reinigen. De Interior Car Care Kit bestaat uit cockpitlotion, ruitenreinigingsmiddel, ruitdoek en glasspons.

Exterior Car Care Kit: € 49,- incl. btw
Interior Car Care Kit: € 49,- incl. btw

Reining en onderhoud van uw airco

Om zeker te zijn van een goede luchtkwaliteit en lange levensduur kunt u uw airconditioningsysteem het beste jaarlijks laten nakijken. Mercedes-Benz biedt twee opties aan om de airconditioning van uw auto te onderhouden.

Zo is er de Airco Cleaning, dit is een integrale reiniging van het systeem voor € 95,- incl. btw. En het Airco Onderhoud, met bovenop de integrale reiniging ook een integrale controle van het systeem voor € 175,- incl. btw.

30% korting bij aankoop van een Comfort Pack

De bagageruimte van uw Mercedes optimaal beschermen? Dat kan met het Comfort Pack van Mercedes-Benz, waarin een bagageruimtebak en zigzaglaaddrempelbescherming gebundeld zijn. Die combinatie beschermt uw bagageruimte tegen vuil en uw bumper en laaddrempel tegen krassen. Ideaal voor mensen met een actief leven.

Deze actie is geldig tot en met 30 september 2023. U betaalt bij dit tijdelijke aanbod slechts € 105,- incl. btw voor de bagageruimtebak en zigzaglaaddrempelbescherming. Het aanbod geldt voor alle Mercedes-personenauto's waarop de accessoires gemonteerd kunnen worden.

 

Waar bent u naar op zoek?