• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Volledig elektrisch en snel leverbaar.

Klaar voor een Electric Meet & Greet?

  •  

Klaar voor een Electric Meet & Greet?

 

ELECTRIC MEET & GREET 

De toekomst is elektrisch. Benieuwd hoe dat voelt? Kom langs en maak kennis met ons ruime aanbod volledig elektrische modellen. Bewonder ze van dichtbij en neem plaats in een interieur dat al uw zintuigen elektrificeert. Deze modellen combineren geavanceerde technologie met aansprekend design en bieden u alle vrijheid dankzij een comfortabele rijbereik en snelle laadtijden. Bovendien zijn ze snel leverbaar. Wij stellen ze graag aan u voor tijdens een Electric Meet & Greet.

COMPACT EN SPORTIEF

DE EQA

Dynamisch karakter en onweerstaanbaar design. Ruim en luxueus interieur met MBUX-multimediasysteem. Een rijbereik tot maximaal 529 km* biedt u onbezorgde vrijheid, altijd en overal. Deze SUV spreekt beslist tot de verbeelding.


GEEF UW GEZIN ALLE RUIMTE

DE EQB

Deze aantrekkelijke gezins-SUV biedt u heel veel luxueus comfort en de optie van 7 zitplaatsen. Met een rijbereik tot maximaal 502 km* is hij ideaal voor uw dagelijkse ritten en verre reizen.

ELEGANT EN VERFIJND

DE EQE

Onder het moderne design schuilt een limousine die zijn tijd ver vooruit is. Ervaar de digitale luxe van het optionele MBUX Hyperscreen en het indrukwekkende rijbereik tot maximaal 671 km*. Dit is rijden op een ander niveau.

AVANT-GARDE OP ELK GEBIED

DE EQE SUV

Een inspirerende combinatie van veelzijdigheid, luxe en rijdynamiek. In de hightech cockpit met optioneel MBUX Hyperscreen blijft u perfect verbonden. En dankzij een rijbereik tot maximaal 593 km* is hij klaar voor al uw plannen.

RIJ ECHT GROEN VIA GREEN CHARGING.

Als u kiest voor een volledig elektrische Mercedes-Benz dan rijdt u écht groen. Want via Green Charging garanderen wij dat u de eerste 150.000 km CO2-neutraal oplaadt, altijd en overal. Zo gaat u nog zekerder op weg.

U ziet: er is altijd een volledig elektrische Mercedes-Benz die helemaal bij u past. Kom beslist langs voor een Electric Meet & Greet in de showroom of vraag een proefrit aan. Onze 100% elektrische modellen zullen uw verwachtingen gegarandeerd overtreffen.

*Rijbereik volgens de WLTP test. Meer info op mercedes-benz.nl

 

Waar bent u naar op zoek?