Contact: 072-5670400


Gratis Upgrade Sedan naar Estate 

Voor wie twijfelt tussen een Limousine of Estate hoeft de meerprijs van de ruimere variant in ieder geval geen issue te zijn. Mercedes-Benz biedt op de C-Klasse, E-Klasse en CLA tijdelijk een kosteloze upgrade voor nog royaler rijden. Zo rijdt u dus een C-Klasse of E-Klasse Estate voor de prijs van een C-Klasse of E-Klasse Limousine en de CLA Coupé kunt u kosteloos upgraden naar een CLA Shooting Brake.


Onze Business Solution modellen zijn compleet en rijk uitgerust en voldoen aan de behoefte van de zakelijke rijder. Door een aanpassing van de fiscale waarde kunnen zakelijke rijders die kiezen voor een C-Klasse, E-Klasse of CLA in de Business Solution uitvoering profiteren van een verlaagde bijtelling. In combinatie met deze tijdelijke actie waarbij u een Limousine kosteloos kunt upgraden naar een Estate betekent dat een voordeel oplopend tot wel € 5.000,- en extra veel auto tegen een zeer aantrekkelijke maandelijkse bijtelling.Aanbieding privéauto
Voor de particuliere rijder betekent deze kosteloze upgrade naar een Estate (C-Klasse en E-Klasse) of Shooting Brake (CLA) niet alleen meer binnenruimte, onder de streep scheelt dit al snel duizenden euro's. Een overzicht van uw klantvoordeel per model:

  • CLA Shooting Brake: oplopend tot € 1.300,-
  • C-Klasse Estate: oplopend tot € 2.000,-
  • E-Klasse Estate: oplopend tot € 5.000,-