Mercedes-Benz Originele winterbanden bestellen


De winterbanden zijn van de hoogste kwaliteit en begeleiden u zonder enige moeite op een glad, nat of ijzig wegdek. 


Bij winterbanden denkt u gelijk aan sneeuw en ijs. Maar wist u dat ze ook bij regen en lage temperaturen voor maximale veiligheid zorgen?

Daarom zijn er originele winterbanden. In het uitgebreide gamma Mercedes Original winterbanden vindt u altijd de premium winterband die perfect is afgestemd op uw auto. Wij informeren u graag! Ook over aanvullende service, zoals opslag van uw zomerbanden.


Direct bestellen     Meer informatie aanvragen


Winterbanden

De winterbanden met extra voordeel vindt u terug in onze winterbrochure. Hieronder treft u een geselecteerd assortiment van de meest voorkomende modellen. Voor overige modellen kunt u kijken in onze winterbrochure.


Bekijk onze brochure!
Mercede-Benz Bandenhotel

Viersterrenservice voor uw banden

Heeft u winterbanden gekocht en laten monteren bij ons? Dan slaan we uw zomerbanden het gehele seizoen lang, veilig en onder optimale omstandigheden op, tot u ze weer nodig heeft.


Opslag aanvragen


Voorkom ongelukken

Dé veiligheidsfactor: tot 50% kortere remweg met winterbanden

Op koude dagen zijn winterbanden onmisbaar. Ze verbeteren dan zowel het remgedrag als de rijeigenschappen en dat is een veiligheidsfactor van belang. Op ijs of sneeuw is de remweg tot 50% korter dan met zomerbanden, die uitharden bij lage temperaturen. Bovendien zorgen winterbanden voor optimale controle op gladde wegen. Het geheim: het uitgekiende lamellensysteem en de speciale rubbersamenstelling, die alleen maar soepeler wordt naarmate de temperatuur daalt.Resultaat

Winterbanden zorgen voor meer veiligheid voor u en uw passagiers. En niet alleen bij sneeuw en ijs. Ook op een koud en nat wegdek verminderen ze de remweg met 10%. En dat zijn precies de meters die het verschil maken.Bandenspanningscontrole

De bandenspanningscontrole kan helpen afnemende spanning tijdens het rijden bij één of meer banden te herkennen en mogelijke ernstige consequenties hiervan te voorkomen. Als de bandenspanning onderweg aanzienlijk afneemt, dan verschijnt dit direct op het display. Een goede bandenspanning is belangrijk voor de veiligheid en zorgt voor een lager brandstofverbruik, en daarmee een lagere CO2-emissie, verhoogt het rijcomfort, beschermt de onderstel componenten en verlengt de levensduur van de banden.


                                                                                                                                              
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart