Winteraccessoires; kom slim, schoon en beschermd de winter door.


In de koude wintermaanden is een beetje extra aandacht voor uw auto namelijk erg belangrijk. Want naast een goede veiligheid wilt u uw Mercedes-Benz natuurlijk ook graag netjes en zo schoon mogelijk houden. Wij leveren daarvoor de juiste producten, origineel Mercedes-Benz en op maat gemaakt voor uw model. Wij adviseren u graag!


Zigzag-laaddrempelbescherming

Beschermt de bagageruimte tegen vuil en de bumper en laaddrempel tegen krassen. Na gebruik eenvoudig te reinigen en ruimtebesparend op te bergen. Geschikt voor verschillende modellen.

Kleur: zwart / Materiaal: kunststof
Artikelnr.: A2536932000


Van € 46,77 voor slechts

€ 25,-


Bagageruimtebak, plat.

Beschermt de bagageruimtebodem, slagvast en onbreekbaar, reukvrij, beschermt de lading tegen verschuiven, ook geschikt voor levensmiddelen en vloeistoffen. Eenvoudig te reinigen.
Kleur: zwart
Materiaal: polypropyleen

€ 99,95


All-weather vloermatten, tweedelig.

Standaarduitvoering, voor bestuurder en voorpassagier, duurzaam, langdurig kleurvast en reukvrij. Clips voor een stevige bevestiging op de vloer zorgen ervoor dat de matten niet verschuiven. Perfect passend voor uw Mercedes-Benz.
Kleur: zwart
Materiaal: polypropyleen


vanaf € 72,50


Velgbeveiligingsset

Geen kans voor dieven!
Zorg voor een optimale bescherming van uw originele Mercedes-Benz velgen. Set bestaat uit vier velgbeveiligingen en een sleutel.
Praktisch in een handzame box.


Van € 110,- voor slechts

€ 79,-

incl. montage.


Afspraak inplannen     Meer informatie aanvragen


*Betreft adviesprijzen incl. btw, geldig t/m 31-12-2020 of zolang de voorraad strekt

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart