Winteraccessoires


Brengt uw Mercedes-Benz u ook dit jaar weer naar de wintersportbestemming? Dan kunt u vast wel wat extra ruimte gebruiken. Onze speciaal samengestelde accessoirepakketten komen daarbij goed van pas. In elk pakket vindt u twee handige Mercedes-Benz Originele Accessoires, die vaak samen worden aangeschaft. Zo slaat u twee vliegen in één klap en dat voor een bijzonder aantrekkelijke prijs.


Travel Pack + GRATIS praktische reistas 

SLIM INGEPAKT.

Hebt u veel skispullen of andere bagage? Dan is het Travel Pack dé oplossing. Dit pakket bestaat uit een dakbox (grijs of zwart) met een capaciteit van maar liefst 400 liter en de Easy Fix-basisdrager die nodig is om hem op het dak van uw auto te bevestigen. Monteren, inpakken en wegwezen!


                                                                                        


Basisdrager A253 890 0593

Dakbox 400 liter (G) A000 840 0100 of (Z) A000 840 0000


Van € 812,18

Voor € 595,-


Travel Pack bestellenSki Pack + GRATIS reistas

VEILIG EN COMFORTABEL NAAR DE PISTE.

Een onverwachte snowboardtrip of een skivakantie met vrienden? Met het handige Ski Pack bent u er klaar voor. Zo biedt de skihouder plaats aan maximaal vier paar ski’s of twee snowboards. De drager is afsluitbaar en dankzij de handige uitschuiffunctie hebt u de ski’s of snowboards altijd binnen handbereik.


                                                                                        


Basisdrager A253 890 0593

Skihouder A000 890 0493


Van € 447,39
Voor € 349,-

Ski Pack bestellenComfort Pack + GRATIS paraplu

PERFECT GEORGANISEERD: DE BAGAGERUIMTE.

Het Comfort Pack bestaat uit een robuuste bagageruimtebak (lage randen) en de uitvouwbare opbergbox. De bagageruimtebak is op maat gemaakt van de auto en heeft een beschermlaag van slagvast, onbreekbaar polypyleen. De ribbels zorgen er bovendien voor dat alle spullen op hun plek blijven.


                                                                                        

Bagageruimtebak laag A253 814 0300

Opbergbox A000 814 0041


Van € 181,26

Voor € 149,-

Comfort Pack bestellenVoordeel op trekhaken (inclusief montage)

De originele Mercedes-Benz trekhaken worden inclusief montage geleverd. De trekhaken bestaan uit twee verschillende types, namelijk de afneembare trekhaak en vaste trekhaak.


De afneembare trekhaak is een oplossing die zeer eenvoudig losgekoppeld kan worden, wanneer deze niet in gebruik is. Het grote voordeel is dat de trekhaak niet door afneembare functies het autodesign beïnvloedt.


De vaste trekhaak, die een autoleven lang meegaat, is vrijwel voor elk model beschikbaar. De trekhaak is geschikt voor elk type fietsendrager, aanhangwagen, caravan, paarden- of boottrailer en kan met gemak elke uitdaging aan. Het voordeel van dit type is dat het onderhoudsvrij is.


Afspraak inplannen     Meer informatie aanvragen


*Het gaat om adviesprijzen incl. btw. Deze prijzen zijn geldig van 02-11-2018 t/m 28-02-2019. Deze drie packs zijn beschikbaar voor meerdere Mercedes-Benz modellen tegen dezelfde adviesprijs.

*Voor AMG en Hybride (trekhaken) modellen wijzigingen voorbehouden.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart