Winterbrochures 


Met een paar klikken naar het wiel van uw keuze. We maken uw zoektocht naar velgen en banden eenvoudiger dan ooit: We geven u snel een overzicht van alle voor uw model beschikbare complete winterwielen en bieden gedetailleerde product- en prijsinformatie. Een handige dealerzoekfunctie en nog veel meer producten uit ons accessoireprogramma ronden het aanbod af.


Winterbrochures

Service Experience Magazine

De winter stevig in de greepGaranties op maat

Pech, een ongeval en reparaties komen altijd ongelegen, zeker met de drukke planning van uw bedrijf. Daarom biedt Gomes diverse services die het leven makkelijker maken. Zo is er de gratis Mobilo pechhulp en profiteert u van twee jaar garantie op originele onderdelen en het bijhorende arbeidsloon. De optionele SterGarantie kiest u voor nog meer zekerheid.


Pech of een ongeval?

Bel 00800 17777 777 en onze professionals komen in actie!


Gomes Mercedes-Benz Mobilo

De beste pechhulp, standaard in ons servicepakket.

Wist u dat u dankzij Gomes niet meer hoeft te betalen voor pechhulp? Met Mobilo zijn alle pechhulpdiensten automatisch inbegrepen bij uw onderhoud. Mercedes-Benz Mobilo ontzorgt u volledig bij pech, een ongeval en zelfs vandalisme - helemaal gratis. En dat terwijl een basispakket bij de bekende pechhulpdiensten in Nederland al snel tussen de € 60,- en € 120,- per jaar kost.

 

Gomes Mercedes-Benz Stergarantie

Uw garantie voor alle kilometers die komen.

Wilt u zo lang mogelijk genieten van zorgeloos rijplezier? Kies dan voor SterGarantie kunt u naadloos laten aansluiten op de fabrieksgarantie, maar is ook beschikbaar voor Mercedes-Benz modellen die maximaal 8 jaar oud zijn of maximaal 200.000 km hebben gereden.


  • Flexibele en snelle reparaties
  • Zonder onvoorziene kosten
  • Geldig én overdraagbaar binnen heel Europa
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart