Contact: 088-2004400

Navigatie update

Een verkeerde afslag, wegen die ineens niet meer bestaan of zijn afgesloten of wegen die uw navigatie niet herkent. Het kan zomaar gebeuren dat uw navigatiesysteem niet up to date is. Voorkom verrassingen onderweg en update uw Garmin navigatie! Profiteer van een verbeterde performance en look and feel.


Uw Mercedes-Benz is tijdloos. Uw navigatiegegevens helaas niet. Gemiddeld verandert per jaar zo‘n 20% van de kaartnavigatiegegevens. Met de aanschaf van de nieuwste navigatiesoftware bent u ervan verzekerd dat er bij de calculatie van uw routes rekening wordt gehouden met nieuwe straten, bruggen, knooppunten en mogelijke verkeersbelemmeringen. Bovendien worden u onnodige omwegen bespaard ten gevolge van een verouderd gegevensbestand.


Update nu uw Garmin navigatie met de meest recente software voor slechts € 75,- incl. btw. Bent u geïnteresseerd? Klik op de button of kom langs in één van ons vestigingen. 


   

7 redenen waarom u regelmatig uw navigatie moet bijwerken. 

                                 
  1. Verbeterde performance en look & feel. Uw navigatiesysteem is makkelijker te bedienen en ziet er beter uit. 

  2. Kom relaxed aan op uw bestemming. Nooit meer verdwalen dankzij de meest recente kaarten. 

  3. Bespaar tijd. Met optimale routeberekening en informatie over nuttige plaatsen (NP) in de buurt, verliest u geen tijd meer. 

  4.  Bespaar brandstof. Door de kortste route te kiezen en de laatste informatie over NP’s te gebruiken, bespaart u brandstof en geld. 

  5. Rijd veiliger. De eenvoudige bediening, realtime updates over afgesloten wegen en optie om het dichtstbijzijnde tankstation te vinden, verhogen uw veiligheid onderweg. 

  6. Maak optimaal gebruik van het navigatiesysteem. U krijgt altijd de laatste details over straatnamen, rotondes en interessante plaatsen te zien. 

  7. Verminder CO2-uitstoot. Een up-to-date navigatie helpt u minder onnodige kilometers af te leggen. Dit verlaagt uw CO2-uitstoot en helpt het milieu te beschermen.