• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Ontwikkeld om u en uw Mercedes te beschermen.

Mercedes-Benz originele winterwielen.

  •  

Mercedes-Benz originele winterwielen.

 


Mercedes-Benz originele winterwielen voor meer veiligheid 

Wanneer de koude maanden aanbreken, is het cruciaal om uw Mercedes-Benz te beschermen en veilig te blijven rijden. Winters kunnen onvoorspelbaar zijn en het is verstandig om onaangename verrassingen te voorkomen. Kies daarom voor Mercedes-Benz originele winterwielen, speciaal ontworpen om u te helpen wanneer de temperatuur onder de 7 °C zakt. Deze winterwielen bieden aanzienlijk meer grip, waardoor de kans op schade wordt geminimaliseerd en tevens het brandstofverbruik wordt verminderd. Mercedes-Benz Original-banden worden in samenwerking met vooraanstaande bandenfabrikanten ontwikkeld. De velgen zijn stijlvol en perfect afgestemd op deze banden, wat resulteert in een veilige én elegante rijervaring.


Uw contactgegevens

 
 
 
 


Contact met


 

 
Een greep uit ons aanbod:

 A-Klasse, B-Klasse & CLA
5-spaaks velg met Hankook WinterbandenSetprijs € 2.010,-*

GLA & GLB
5-dubbelspaaks velg met Continental WinterContact bandenSetprijs € 2.530,-*

E-Klasse
5-spaaks velg met Continental WinterContact banden


Setprijs € 3.280,-*

Combineer de Mercedes-Benz originele winterwielen met originele vloer- en bagageruimtematten. Nu met 20% korting.

Mercedes-Benz originele vloermatten zijn robuust en duurzaam, hebben de perfecte pasvorm en zijn voorzien van handige clips voor bevestiging.

* Adviesprijzen voor volledige sets van 4 Mercedes-Benz Original winterbanden gemonteerd op velgen, korting reeds afgehouden. Prijzen zijn inclusief druksensoren, uitbalancering en btw. Aanbod geldig van 1 september 2023 t/m 31 maart 2024, zolang de voorraad strekt

 

Waar bent u naar op zoek?