Speciale actie voor privélease!Rij een gloednieuwe GLA voor een vast bedrag per maand. Nu tijdelijk voor een extra voordelig tarief!


Heeft u al gedacht aan privélease? Met Mercedes-Benz Select & Drive bieden wij één transparant bedrag per maand voor uw totale mobiliteitsbehoefte inclusief alle service, zoals wegenbelasting, verzekering, reparatie & onderhoud en vervangend vervoer! Wij noemen dit privélease. U hoeft alleen de tank te vullen, terwijl wij de rest regelen.


GLA

Tijdelijk leverbaar vanaf € 589,- per maand

Lees meer

Meer informatie

Mocht u meer informatie willen, dan kunt u zich hier inschrijven.

Lees meer"Is privélease duur?", wordt vaak gevraagd. Vergelijk zelf de kosten met het kopen van een nieuwe Mercedes-Benz en u ziet van niet. Dit komt doordat de eerste levensjaren van een auto de grootste afschrijving plaatsvindt, een waardevermindering die bij Privélease door Mercedes-Benz wordt opgevangen. - Leunt u maar achterover. Wij zorgen dat alles geregeld is!


Interesse in een ander model? Ook dan help wij u graag verder! 

Bekijk de andere modellen


Deze services zijn inbegrepen bij Privélease

Verzekering*

Reparatie en Onderhoud

Vervanging van banden

Internationale hulp onderweg

Wegenbelasting

Afleverkosten

Rente en afschrijving

Assurantie belasting

BTW, BPM, Leges en afleverkosten

Ontslagdekking


Is dit iets voor mij?


De overweging van het privé leasen of kopen van een auto hangt af van een aantal factoren.

Kunt u of wilt u in één keer een grote investering doen? Welke contract looptijd wenst u? Wilt u eigenaar van de auto worden? Maar ook een factor als no-claimkorting kan van invloed zijn op uw maandelijkse autokosten. Wist u dat u met Privélease vaak veel voordeliger uit bent dan wanneer u de auto privé koopt?


Bereken uw maandpremie!

Wilt u precies weten wat uw maandpremie is? Via onderstaande link kunt u via de website van Mercedes-Benz precies uitrekenen wat uw maandpremie is.


Bereken hier uw maandpremie*Uw financiering wordt getoetst en geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel. Privélease van Mercedes-Benz. Meer heeft u niet nodig. Alle tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en een jaarkilometrage van 10.000 km. 

*Het aantal speciale actiemodellen van de A-Klasse & GLA is beperkt. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart