• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Bij Gomes!

Summer Deals.

Ontdek de beste Summer Deals bij Gomes en Mercedes-Benz. Wat gaat u nog doen deze zomer? Naar het strand of bos, of kies voor misschien wel het leukste uitje: een ritje naar Gomes Noord-Holland voor het uitzoeken van uw nieuwe Mercedes-Benz! Want met de Summer Deals is uw favoriete model nu extra aantrekkelijk geprijsd:

  • A-Klasse Private Lease Edition vanaf € 409,- per maand* met [Select & Drive]
  • B-Klasse Private Lease Edition vanaf € 409,- per maand* met [Select & Drive]
  • GLA Private Lease vanaf € 599,- per maand* met [Select & Drive]
  • En u profiteert ook van 2,99% rente bij de financiering van uw voertuig*

Rij vandaag nog weg in één van de voordelige voorraadmodellen. Wees er snel bij; de zomer is zó om!

Ontdek de voorraad

Private Lease modellen

A-Klasse Private Lease Edition vanaf € 409,- per maand* met [Select & Drive]

De A-Klasse is net zo jeugdig en dynamisch als zijn voorganger, maar tegelijkertijd volwassener en comfortabeler dan ooit. Het model verlegt de grenzen qua moderne luxe in de compacte klasse en het beschikt over een revolutionair interieurdesign.

Een jonge doelgroep betekent ook hoge eisen aan de connectiviteit. Het meest uitgebreide infotainmentsysteem van Mercedes-Benz, MBUX, debuteert dan ook in de A-Klasse. Het biedt meer mogelijkheden dan voorheen en kan beter omgaan met spraakherkenning.

 *Leasetarief per maand inclusief BTW op basis van Private Lease, looptijd 48 maanden, 10.000 km per jaar voor een A 160 Private Lease Edition uit voorraad. Standaarduitvoering, zonder extra opties). Consumentenadviesprijs van € 32.634,- incl. kosten rijklaar maken Dit betreft een aanbod voor een particuliere klant. Tarieven zijn inclusief verzekering (€ 150 eigen risico), onderhoud en reparatie, banden, pechhulp, ontslagdekking, overlijdensrisico verzekering, afleveringskosten, rente en afschrijving en wegenbelasting (regio Utrecht). Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 50% van de resterende leasetermijnen. Onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30079040, toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 september, zolang de voorraad strekt. Bovenstaande afbeelding wijkt af van de werkelijke uitvoering.

B-Klasse Private Lease Edition vanaf € 409,- per maand* met [Select & Drive]

De Mercedes-Benz B-Klasse brengt het beste in de mens naar boven. De gezinsauto daagt uit tot het aangaan van nieuwe avonturen, maar is tegelijkertijd veiliger dan ooit! Ontdek de wereld en ga de uitdaging aan. De B-Klasse ondersteunt door zijn comfortabele manier van rijden, veelzijdige uitstraling en MBUX-spraakbediening. Hiervoor hoeft niemand zich te rechtvaardigen. Bent u klaar voor de mooiste tijd van uw leven?

 *Leasetarief per maand inclusief BTW op basis van Private Lease, looptijd 48 maanden, 10.000 km per jaar voor een B 160 Private Lease Edition uit voorraad. Standaarduitvoering, zonder extra opties). Consumentenadviesprijs van € 34.313,- incl. kosten rijklaar maken. Dit betreft een aanbod voor een particuliere klant. Tarieven zijn inclusief verzekering (€ 150 eigen risico), onderhoud en reparatie, banden, pechhulp, ontslagdekking, overlijdensrisico verzekering, afleveringskosten, rente en afschrijving en wegenbelasting (regio Utrecht). Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 50% van de resterende leasetermijnen. Onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30079040, toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 september, zolang de voorraad strekt.

GLA Private Lease vanaf € 599,- per maand* met [Select & Drive]

Z'n sportief ogende en dynamische proporties maken de nieuwe GLA tegelijk compact en toch uiterst functioneel. Met aan boord meer dan voldoende ruimte voor uw leven, en voor het avontuur. Stap in en geniet van alle comfort, zoals het MBUX infotainmentsysteem en de hogere zitpositie. Wat ook uw plannen zijn, deze nieuwe GLA is uw ultieme compagnon.

De nieuwe Mercedes-Benz GLA met Private Lease is er al vanaf € 599,- per maand. Inclusief alle kosten, exclusief zorgen. Da's een bijzonder compact bedrag voor deze compacte en veelzijdige SUV.

 *Leasetarief per maand inclusief BTW op basis van Private Lease, looptijd 48 maanden, 10.000 km per jaar voor een GLA 200 (standaarduitvoering, zonder extra opties). Consumentenadviesprijs van € 48.282,- incl. kosten rijklaar maken. Dit betreft een aanbod voor een particuliere klant. Tarieven zijn inclusief verzekering (€ 150,- eigen risico), onderhoud en reparatie, banden, pechhulp, ontslagdekking, overlijdensrisico verzekering, afleveringskosten, rente en afschrijving en wegenbelasting (regio Utrecht). Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 50% van de resterende leasetermijnen. Onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30079040, toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 september 2020, zolang de voorraad strekt.

 

Waar bent u naar op zoek?