Contact: 072-5670400

Het zijn de WegrijWeken bij Gomes.

Schakel snel en rij weg in een van de scherp geprijsde nieuwe Mercedes-Benz modellen.

Automaat zonder meerprijs en slechts 0,99% rente.

Tijdens de WegrijWeken is het snel schakelen, ook op de automaat. Want die upgrade is nu zonder meerprijs. Bovendien profiteert u tijdelijk van slechts 0,99 actierente. Zo rijdt u uw nieuwe Mercedes-Benz wel heel aantrekkelijk.


Alles gaat snel tijdens de WegrijWeken, dus wacht niet te lang met schakelen en kom vandaag langs in één van onze showrooms.


Wij zijn van 14 t/m 23 september geopend op de vestigingen Alkmaar, Beverwijk, Hoorn, Purmerend en Zaandam.
Op zondag 17 september zijn wij geopend op de vestigingen Alkmaar, Hoorn en Purmerend van 10.00 tot 17.00 uur.


Heeft u liever een bestelwagen van Mercedes-Benz of een smart bekijk dan onderaan deze pagina ook deze acties.


   

______________

Gratis automaatSchakel direct naar een nieuwe auto met een gratis automaat bij aanschaf van een nieuwe Mercedes-Benz uit onze voorraad.

0,99 rentactieMercedes heeft nu een wel zeer concurrerende rente voor de aanschaf van uw nieuwe Mercedes-Benz uit onze voorraad, namelijk 0,99% rente.
Bekijk onze voorraad Bekijk via onderstaande button direct onze actuele voorraad en vraag een offerte of proefrit aan.

Laat uw voertuig taxeren Nieuwsgierig naar de taxatiewaarde van uw huidige auto?
Via onze online taxatiemodule kiest u een model en ontvangt u geheel gratis via de mail een inruilvoorstel op uw huidige auto.

________________


Interesse in een bestelwagen? 
________________


smart deal daysVraag naar de voorwaarden


Van toepassing op de Compact Cars A-Klasse, B-Klasse, CLA en GLA. En C-Klasse Coupe/Cabrio en SLC 180 (op de motoren waar de automaat niet standaard is). Geldig bij bestelling van een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen voor de periode 14 tot en met 23 september 2017. Geldig in combinatie met andere edities en acties (met uitzondering van de C-Klasse Coupé & Cabrio ‘Night Edition’). De automaat actie geldt ook voor de Business Solution en Business Solution AMG-modellen. Zakelijk aanbod. Netto Financiële Lease. Acceptatie onder voorbehoud door Mercedes-Benz Financial Services B.V.