Contact: 088-2004400

Mercedes-Benz C-Klasse Limousine                                      


U rijdt de C-Klasse Limousine vanaf € 38.284,-*, inclusief afleverkosten


De C-Klasse legt de lat hoog: sportief, krachtig en luxueus. Deze limousine heeft bovendien de beste aerodynamische eigenschappen in zijn klasse. Dat maakt ’m zuiniger, stil en geeft ’m een onweerstaanbaar silhouet.

Een uitstraling die altijd weer bijzonder is, niet in de laatste plaats omdat u naar eigen inzicht verschillende uitrustingslijnen met elkaar kunt combineren. De C-Klasse loopt, dankzij de innovatieve technologie ver voor op de concurrentie.


Interesse?

U bent van harte welkom in één van onze showrooms voor een proefrit in de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine. Daarnaast kunt u ook direct online een brochure/ offerte aanvragen of een proefrit inplannen.


Wilt u de andere C-Klasse modellen bekijken? Klik dan hieronder op het gewenste model.


Estate
› Coupé
› Cabriolet

 > Bekijk C-Klasse Limousine voorraad  > Stel uw C-Klasse Limousine samen

__________________


Eenvoudig omschakelen: van ontspannen naar ambitieus.

Rijeigenschappen.

Dankzij de combinatie van het AIRMATIC-rijdynamiekpakket met 7G-TRONIC PLUS zeventraps automatische transmissie kan het rijgedrag worden aangepast van comfortabel tot sportief.

Zo kan de C-Klasse Limousine bijvoorbeeld worden afgesteld als een uiterst stabiel op de weg liggende limousine waarbij de inzittenden praktisch niets van oneffenheden in het wegdek merken. Bovendien kan een sportief rijgedrag worden ingesteld, waarbij DIRECT STEERING en straffe vering ook ambitieuze rijders fascineert. 

__________________


Rijassistentie en veiligheid

Afstandspilot DISTRONIC

De afbeelding toont de werking van de afstandspilot DISTRONIC, die automatisch een veilige afstand tot de voorganger aanhoudt.


Veilige afstand, hoog comfort.

Afstandspilot DISTRONIC vermindert het risico op kop-staartbotsingen en ontlast u vooral op lange trajecten en bij het rijden in files.


Het innovatieve rijassistentiesysteem helpt de bestuurder automatisch een veilige afstand ten opzichte van voorliggers aan te houden. Zodra de veilige afstand ten opzichte van de voorligger te gering wordt, geeft de actieve remassistent zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen. Het door radar ondersteunde systeem remt af als dat nodig is en trekt, indien mogelijk, vervolgens weer op naar de eerder ingestelde snelheid.

Afstandspilot DISTRONIC is actief bij snelheden van 0 tot 200 km/h. Door de informatie van de radarsensoren kan vroegtijdig worden gereageerd op voorliggers en invoegend verkeer. Er wordt automatisch afgeremd tot 5 m/sec2. In situaties waarbij sterk moet worden afgeremd, wordt de bestuurder hiervan met zicht- en hoorbare waarschuwingssignalen op de hoogte gebracht.


Bekijk de foto's van de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine