• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz

De CLS Coupé

U rijdt de CLS Coupé vanaf € 76.781,- inclusief rijklaarmaakkosten.

De CLS van Mercedes-Benz luidt een nieuw tijdperk in: dit model heeft innovaties aan boord die voorlopen op toekomstige trends: de CLS bevat nu al omvangrijke technologieën op het gebied van connectiviteit en efficiëntie en zet een grote stap voorwaarts in de richting van autonoom en ongeval vrij autorijden.

Plan een proefrit inVraag informatie aanBekijk onze voorraad
Kies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: CLS 220, CLS 300, CLS 350, CLS 400, CLS 450 en CLS 53 AMG.

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren en standaard geleverd met een automaat. Ook is deze Coupé leverbaar als 4MATIC uitvoering.

 Sportief

  Coupé

 Exclusief

 Individueel

Een icoon vindt zichzelf opnieuw uit.

De CLS heeft designgeschiedenis geschreven. En doet dat nu opnieuw. Met een aflopende voorzijde, extreem vlakke koplampen en een sportieve grille wordt het volgende hoofdstuk geschreven.

Gebruikt al zijn zintuigen om die van u volledig te verleiden.
Ervaar veiligheid en comfort in een nieuwe dimensie. Met MULTIBEAM LED-koplampen, inclusief ULTRA RANGE-grootlicht, en nieuwe rijassistentiesystemen met op het traject gebaseerde aanpassing van de snelheid. De voorzijde van de CLS helt zelfbewust naar voren. De vlakke koplampen zijn niet alleen kristalhelder maar stralen ook pure sportiviteit uit. De grille is naar het wegdek gericht, klaar voor de verovering.

Bent u klaar voor de CLS Coupé?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.


Zoek in onze voorraad

 
 

Waar bent u naar op zoek?