Mercedes-Benz CLS Coupé


U rijdt de CLS Coupé vanaf € 76.781,- incl. afleverkosten

De CLS van Mercedes-Benz luidt een nieuw tijdperk in: dit model heeft innovaties aan boord die voorlopen op toekomstige trends: de nieuwe CLS bevat nu al omvangrijke technologieën op het gebied van connectiviteit en efficiëntie en zet een grote stap voorwaarts in de richting van autonoom en ongeval vrij autorijden. 


Vraag meer informatie aan
Een icoon vindt zichzelf opnieuw uit.

De CLS heeft designgeschiedenis geschreven. En doet dat nu opnieuw. Met een aflopende voorzijde, extreem vlakke koplampen en een sportieve grille wordt het volgende hoofdstuk geschreven.


Gebruikt al zijn zintuigen om die van u volledig te verleiden.

Ervaar veiligheid en comfort in een nieuwe dimensie. Met MULTIBEAM LED-koplampen, inclusief ULTRA RANGE-grootlicht, en nieuwe rijassistentiesystemen met op het traject gebaseerde aanpassing van de snelheid. De voorzijde van de CLS helt zelfbewust naar voren. De vlakke koplampen zijn niet alleen kristalhelder maar stralen ook pure sportiviteit uit. De grille is naar het wegdek gericht, klaar voor de verovering.


Vraag een proefrit aan

 

Speciaal model: Edition 1.

De gelimiteerde Edition 1 is een geslaagde combinatie van expressieve sportiviteit, stijlvolle exclusiviteit en maximale individualiteit. De CLS Edition 1 is voorzien van onder meer licht metalen 20-inch AMG-velgen in zwart met een hoogglanzende velgrand.


Interieur

Het interieurconcept COPPER ART kenmerkt zich door een aantal exclusieve elementen, waaronder de met nappaleder zwart pearl beklede stoelen, alsmede de armsteunen en bovenzijde van de portieren, die eveneens met nappaleder zijn bekleed. Waarom Gomes?

  • Officieel Mercedes-Benz dealer voor heel Noord-Holland
  • Al ruim 85 jaar ervaring
  • One-Stop-Shopping
  • Betrouwbare partner voor sales en after sales
  • Vakkundig en gediplomeerd personeel
  • Hoge klantentevredenheid
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart