Mercedes-Benz Contact. Uw Personal Assistance.


Innovatie gaat door en tegenwoordig zijn de nieuwste voertuigen uitgerust met Mercedes me. Maar een Mercedes-Benz gaat lang mee, dus hebben de voertuigen van 2014 en ouder MB Contact.


U zit achter het stuur, en ineens realiseert u zich dat u nog een onderhoudsafspraak moet maken. Of iets wilt overleggen met de werkplaats. Dus op naar de eerste de beste parkeerplaats, want dat telefoonnummer heeft u natuurlijk niet paraat. Maar u hoeft niet te zoeken, hiervoor hebben wij de oplossing en dat is: Mercedes-Benz Contact.Pech- of noodsituaties met uw Mercedes 

Het kan natuurlijk een keer voorkomen. Pech met uw Mercedes-Benz. Wij ondersteunen u 24 uur per dag en 7 dagen per week met ons Customer Assistance Center in Maastricht.

Wat moet u doen bij een pech of noodsituatie 

  • Stap 1: Veiligheidsvest aantrekken, plaats van het ongeval duidelijk markeren en eerste hulp bieden.
  • Stap 2: Noodgeval melden bij hulpdienst of politie (indien noodzakelijk).
  • Stap 3: Ongevalgegevens op ongevalformulier vastleggen.
  • Stap 4: Foto's maken van de bij het ongeval betrokken voertuigen en de plaats van het ongeval.
  • Stap 5: Mercedes-Benz servicehotline 00800 1 777 7777* bellen, eventuele beschadigingen beschrijven en autopapieren gereedhouden. Mercedes-Benz AccidentAssist regelt het transport van uw auto naar de dichtstbijzijnde Mercedes-Benz dealer, zorgt ervoor dat u verder kunt en handelt de schade met uw verzekering af.


Automatische verzending van gegevens

Mercedes-Benz Contact staat voorgeprogrammeerd in het telefoonboek van uw Mercedes-Benz onder ‘MB Contact’. Als u belt, worden alle relevante voertuiggegevens automatisch meegezonden, zoals uw kilometerstand, chassisnummer en de onderhouds- behoefte. U hoeft dus niets op te zoeken. En Gomes heeft alles wat hij nodig heeft om te bepalen welke onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden, en een nauwkeurige prijsopgave te doen. Heeft u een Mercedes-Benz origineel navigatiesysteem, dan worden ook de GPS-coördinaten meegestuurd. Zo weten we in geval van stranding altijd precies waar u staat.


U kunt met MB Contact 24 uur per dag 7 dagen in de week:

  • Melding maken van een stranding
  • Afspraak maken voor een onderhoudsbeurt
  • Afspraak maken voor een (schade)reparatie
  • Afspraak maken voor een gesprek met uw dealer

Informeer naar de voorwaarden. Type- en vormgevingsfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen en teksten kunnen afwijken van standaard specificaties. 


 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart