Mercedes-Benz Mobilo


Zeker mobiel blijven.

Uw Mercedes is standaard uitgerust met het mobiliteitspakket Mercedes-Benz Mobilo. Dat betekent: u kunt met een gerust gevoel vertrekken. Als u onderweg een probleem hebt met uw auto, kunt u in heel Europa rekenen op snelle hulp ter plaatse - en u komt in elk geval op uw bestemming met onze ondersteuning.


Noodnummer: 00800 1 777 7777

In deze situaties blijft u altijd mobiel.

 


Technisch defect en startproblemen

Als uw auto niet start of door een onvoorspelbaar technisch defect niet kan rijden, bijvoorbeeld door een mechanisch of elektronisch defect, een lege accu of bandenpech.

Kleine voorvallen

Bij een onjuiste behandeling van het voertuig, die onverwachte pech onderweg veroorzaakt. Bijvoorbeeld bij te weinig of verkeerde brandstof of bij het verlies van de sleutel van uw auto.

Ongeval en vandalisme

Als uw auto niet meer kan rijden, bijvoorbeeld door lekke banden of door een ongeval. Indien nodig helpen we u bij het organiseren van het afslepen van het voertuig. Bij schade in het buitenland zorgen wij voor rechtsbijstand en een tolk.

Vernieuwing van Mobilo

Vanaf de datum van de eerste ingebruikname van uw Mercedes is Mobilo twee jaar lang geldig. Mobilo kan steeds opnieuw worden vernieuwd met 1 jaar. Een onderhoudsbeurt bij een Mercedes-Benz dealer volstaat daarvoor. Bij regelmatig onderhoud blijft Mobilo op die manier tot 30 jaar lang geldig!

Aanvullende handleiding

Download de aanvullende handleiding met informatie over Mercedes-Benz Mobilo, garanties en de Mercedes-Benz Service24h.

Download de handleiding Mobilo (PDF)Mercedes-Benz Mobilo: Diensten
Reken op onze professionele hulp
Of het nu gaat om technische pech of een ongeval: wij komen u ter plaatse helpen, precies daar waar u ons nodig hebt. Zodat u zo snel mogelijk weer op weg kunt. Als dit niet meer kan met uw Mercedes, dan bereikt u met Mobilo uw bestemming met een vervangende auto, de trein of het vliegtuig.

De diensten van Mercedes-Benz Mobilo
Hulp bij pech en startproblemen, kleine reparaties ter plaatse:

Professionele hulp ter plaatse. Mobilo betaalt de reiskosten van de monteur en de reparatiekosten tot € 150,--. Materiaalkosten voor banden, accu en sleutels en overige materialen worden niet vergoed.

Vervangend vervoer:

Indien nodig krijgt u voor de tijd van de reparatie vervangend vervoer, voor max. 3 werkdagen. Extra kosten voor overige diensten worden niet vergoed. Deze worden berekend conform geldende tarieven. Het type van het vervangend vervoer hangt af van de beschikbaarheid. In het geval van ongevallen/vandalisme en kleine voorvallen gelden de bij verzekeringen gebruikelijke regels.

Vliegtuig/trein:

Als alternatief voor vervangend vervoer vergoedt Mercedes-Benz de kosten voor het voortzetten van de heenreis of de terugreis met het vliegtuig of de trein. Als u uw voertuig persoonlijk wenst af te halen bij de Mercedes-Benz dealer die de reparatie heeft uitgevoerd, dan vergoedt Mercedes-Benz de kosten voor de reis er naar toe. Wij dragen de kosten voor de heen- en terugreis tot € 400,-- per persoon.

Voertuigrepatriëring:

Als uw Mercedes niet binnen drie werkdagen rijklaar kan worden gemaakt, dan organiseren wij indien gewenst de repatriëring van uw auto naar uw Mercedes-Benz dealer en wij dragen hiervoor ook de kosten. De voertuigrepatriëring gebeurt via gezamenlijke transporten, hierdoor kan de benodigde tijd variëren, afhankelijk van de afstand en het type schade.

Wegslepen:

Als u uw reis in uw Mercedes niet kunt voortzetten door pech, een klein voorval, een ongeval of een geval van vandalisme, dan nemen wij de organisatie en de kosten op ons van het wegslepen naar de dichtstbijzijnde Mercedes-Benz dealer.

Overnachting/hotel:

Als u wilt wachten op de reparatie van uw voertuig en als die niet op dezelfde dag kan plaatsvinden, dan regelt Mercedes-Benz graag een overnachting voor u. Wij vergoeden de overnachtingskosten inclusief ontbijt voor zowel de bestuurder als de passagiers, tijdens de duur van de reparatie met een maximum van 3 werkdagen.

Taxi, openbaar vervoer, overige mobiliteit:

Wij dragen uw kosten tot maximaal € 65,-- voor de rit naar het station of de luchthaven, met de taxi of het openbaar vervoer.

Organisatorische hulp:

Wij ondersteunen u bijvoorbeeld bij een ongeval of bij schade door vandalisme. In het buitenland zorgen wij voor rechtsbijstand en een tolk.

Aanvullende handleiding
Download de aanvullende handleiding met meer informatie over Mercedes-Benz Mobilo, garanties en de Mercedes-Benz Service24h.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart