Service

Mercedes-Benz Mobilo

Elke nieuwe Mercedes-Benz-personenauto is standaard uitgerust met het langdurige mobiliteitspakket: Mercedes-Benz Mobilo, de garantie voor mobiliteit, tot 30 jaar lang.
Mercedes-Benz helpt u bij technische storingen, alsmede bij werkplaatsbezoeken die samenhangen met de garantie op nieuwe voertuigen, de aansprakelijkheid voor gebreken of coulance, kleine technische problemen, ongevallen, vandalisme en diefstal van onderdelen.


Mercedes-Benz Service24h
Als uw auto niet start of als u onderweg technische storingen ondervindt, helpt de Mercedes-Benz Service24h in heel Europa 365 dagen per jaar en 24 uur per dag.


De alarmcentrale van Mercedes-Benz Service24h is bereikbaar onder:

Vans +31 20 721 9098
Personenwagens +31 206 545 277 (Nederland)
+32 2 554 17 27 (België) 


De Mercedes-Benz klantenservice is eveneens bereikbaar via Mercedes-Benz Contact, de telematica-functie van uw auto. Kies daartoe het in de in fabriek geïnstalleerde (eerste) record "MB Contact" in het telefoonboek van uw audiosysteem of COMAND.


Garantie
Daimler AG (fabrikant) garandeert een storingsvrij functioneren van nieuwe auto’s voor de duur van twee jaar na de aflevering of de datum afgifte kentekenbewijs (geldig is de vroegste datum). Alle nieuwe auto’s van Gomes Lease komen hiervoor in aanmerking.


Voor verdere informatie betreft voorwaarden, uitzonderingen etcetera verwijzen wij u naar de aanvullende handleiding.

  

Algemene voorwaarden 

voorwaarde

Aanvullende voorwaarden

  

Innameprotocol

  

Verzekeringsvoorwaarden

  
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart