Gaat u de uitdaging aan?


Ervaar de Actros tijdens een Mercedes-Benz Fuel Duel demo. Onze Actros rijdt circa 2 weken mee in uw wagenpark met eigen lading, chauffeur en routes. Het lage verbruik van de Actros zal tijdens het duel aan de hand van telematicasysteem Fleetboard worden bewezen. De Actros won tot op heden 90% van de duels en bleek gemiddeld 7,5% minder brandstof te verbruiken.

In de test staan brandstofverbruik en CO2-uitstoot centraal. We zetten alles wel graag voor u in het juiste perspectief en nemen daarom mee: aanschafwaarde, restwaarde, onderhoud, verbruik en uitstoot. Total Cost of Ownership dus, al zouden wij die liever omschrijven als Total Profit of Ownership!


Plan uw Fuel Duel demo 
Brandstofbesparing

Zelfs met de huidige brandstofprijzen vormen brandstofkosten nog altijd 50 tot 60% van de voertuiggerelateerde kosten gedurende de looptijd. Al vanaf het moment dat de Actros door Guinnes World Records werd uitgeroepen tot zuinigste truck ter wereld, al weer bijna 10 jaar geleden, heeft de Mercedes-Benz truck zijn reputatie als zuinigheidskampioen verder verstevigd. Dankzij baanbrekende technieken, slimme innovaties en effectieve doorontwikkelingen blijft de Actros de te kloppen truck als het gaat om brandstofverbruik. Want ook voor vrachtwagens geldt: wat je bespaart, is winst!                                                                                                                                                                                                                  


CO2 besparing

Nederland heeft zich in 2010 al geconformeerd aan de klimaat- en energiedoelstellingen van de Europese Unie. Voor 2020 moet onder meer de CO2-uitstoot met 20% zijn teruggebracht. Ook voor de transportsector worden de eisen strenger en blijkt CO2 steeds meer een issue. De Actros toont tijdens de Fuel Duel demo aan niet alleen forse besparingen te realiseren op het gebied van brandstofverbruik, maar vertaalt de procentuele besparing 1 op 1 door in CO2 besparing. Rendabel transport kan dus ook heel duurzaam zijn. Met Mercedes-Benz bent u klaar voor de toekomst. Een schone toekomst welteverstaan.                                                                                                                                                                                          

 Meer bewijs

Meer bewijs!

Het telematicasysteem FleetBoard legt de resultaten van het transport tot op 3 cijfers achter de komma nauwkeurig vast. Deze cijfers leveren het onomstotelijke bewijs dat de Actros tijdens de Fuel Duel demo een minimale hoeveelheid brandstof verbruikt en CO2 uitstoot. Maar de Fuel Duel demo is meteen een mooie gelegenheid kennis te maken met de Mercedes-Benz Truck organisatie achter de Actros. Ervaar de Mercedes-Benz truckdealer die met u meedenkt en de tijd neemt voor uw chauffeur om het potentieel van de Actros volledig te benutten. Ook voor uw chauffeur zal de Fuel Duel een aangename kennismaking met het comfort, de veiligheid en rijdynamiek van de Actros zijn. Kortom, van papier naar praktijk!Fleetboard

Lager verbruik. Meer efficiëntie. Fleetboard.
FleetBoard is een multifunctioneel boardcomputersysteem en hét systeem op het gebied van truck-telematica. Zo helpt de beproefde Fleetboard Inzetanalyse het management en de chauffeurs op lange termijn een anticiperende, slijtage- en verbruiks gereduceerde rijstijl te bereiken. Onderhoudsintervallen tot wel 150.000 km en kortere stilstand tijden zorgen er eveneens voor dat de rendabiliteit wordt verhoogd.


De unieke combinatie van voertuigposities, communicatie met de chauffeur, weergave van de resterende rijtijden, brandstofbesparingen en de integratie van dit alles in uw eigen IT-software, zorgen ervoor dat Fleetboard een onmisbaar wagenparkmanagementsysteem is. Een transparante-, gesloten omgeving, waarin zowel u als uw dealer samen kunnen werken aan optimalisatie en kostenbesparing.


Meer over FleetboardInteresse?

Een Fuel Duel demo verplicht u tot niets, maar levert wel waardevolle inzichten op. Ervaar de Actros en het gemak van Fleetboard tijdens een Mercedes-Benz Fuel Duel demo.

  • Bespaar tot € 5.000,- per voertuig per jaar
  • Nu nog 3% zuiniger dankzij de geperfectioneerde motor


Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een Fuel Duel demo in te plannen. 


Uw gegevens achterlatenBekijk voor meer informatie de onderstaande video.

 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart