Nieuwe Mercedes-Benz Actros onthuld


De nieuwe Actros voldoet aan de steeds zwaarder wordende eisen op het gebied van efficiëntie, comfort en betrouwbaarheid in het internationaal transport en zwaar distributietransport. Vorige week donderdag (11 april 2019) onthulden Eric Brok (Managing Director Mercedes-Benz Trucks),  Martin de Boer (Commercieel Directeur Corendon Hotels & Resorts), Flip Janssen (directeur GomesTrucks) en Peter Gomes (directeur Gomes Noord-Holland B.V.) de nieuwe Mercedes-Benz Actros onder de vleugel van de Boeing 747 in de tuin van het Corendon Village Hotel. Onze relaties mochten als eerste een kijkje nemen in het vliegtuig en we genoten van een walking diner in de Skybar 747 met fenomenaal uitzicht over Schiphol en omgeving.  


GomesTrucks maakt graag voor u het onmogelijke waar, net zoals Corendon onlangs deed met het transport van de Boeing 747 naar de tuin van het Corendon Village Hotel. Dit samen met Schiphol als locatie waar GomesTrucks met Ground Support Equipment actief is, maakte het Corendon Village Hotel tot de perfecte locatie voor onze introductie.Alle foto's


De aftermovie volgt morgen onze social media. Volg ons op Facebook en/of LinkedIn en u blijft meteen op de hoogte van de laatste acties en ontwikkelingen.

Wilt u meer weten over de nieuwe Actros of de huidige Actros met bijbehorende acties? Neem contact op met onze accountmanagers.


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart