De Actros


Perfect afgestemd op de eisen van de toekomst. Uw toekomst.

Van de bumperspoiler via de grille tot boven op het dak: het fraaie interieurdesign, specifiek voor het langeafstandsvervoer, verleent de nieuw ontwikkelde Actros een visuele en nieuwe dimensie. Tegelijkertijd geeft het op indrukwekkende wijze uiting aan zijn innerlijke kwaliteiten.


Zoals de lichte, aangename sfeer en de duidelijke scheiding van werkplek en woonruimte. Met zijn toepassingsgerichte cabines krijgen werken, wonen en slapen in het langeafstandsvervoer met de nieuwe Actros nooit eerder vertoonde dimensies: alle 2.500 mm brede cabines hebben standaard een vlakke vloer. De stahoogte tussen de stoelen is tot 2,13 m. 

Proefrit/Offerte aanvragen
 

Ook is er duidelijk meer ruimte en opbergruimte dan bij het vorige model. De 2300 mm brede cabines worden afgestemd op het geplande gebruik met optioneel een doorlopend vlakke vloer of zijn met motortunnel in twee verschillende hoogtes verkrijgbaar.


Contact

 

Efficiënter dan ooit
Om een hoog rendement mogelijk te maken, hebben we de nieuwe Actros met talrijke brandstofbesparende innovaties en bijzonder zuinige motoren uitgerust: de Euro V-motor verbruikt tot 7% minder brandstof dan zijn voorganger. Bovendien kan de nieuwe Actros niet alleen met Euro V- en EEV-motoren uitgerust worden, maar is hij een van de eerste trucks die beschikbaar is met motoren die al aan Euro VI voldoen – die ook nog eens tot 4% minder verbruiken dan hun Euro V-voorgangers.

 

Gloednieuw is Predictive Powertrain Control – een innovatief systeem dat bij het schakelen rekening kan houden met het verloop van de weg en met komende beklimmingen en dalingen, en dat zo het verbruik met nog eens 3% kan verminderen.


De bijzonder lage totale kosten van de nieuwe Actros zijn niet alleen te danken aan de innovatieve techniek, maar ook aan op uw behoeften afgestemde services en diensten: van het telematicasysteem FleetBoard® en CharterWay Complete Service over aantrekkelijke leasing-, financierings- en verzekeringsformules tot rijopleidingen voor een zuinigere rijstijl. Allemaal voor lagere kosten en meer winst.

 

Dynamischer dan ooit

Om een onvergelijkbaar goed rijgevoel te bereiken hebben we de nieuwe Actros een nieuwe, innovatieve achterasgeleiding, een precies reagerende stuurinrichting en een breder en stijver frame meegegeven. De spontaan reagerende motoren die met drie soorten cilinderinhoud en in totaal 13 vermogensniveaus, van 175 kW tot 375 kW beschikbaar zijn, zorgen in combinatie met de standaard ingebouwde schakelautomaat Mercedes PowerShift 3 en de bijhorende schakelprogramma’s voor economisch rijplezier.

Daarnaast komt de nieuwe Actros nog met tal van andere voordelen op de weg. Bijvoorbeeld de verschillende lengtes van de achteroverbouw, waardoor opbouwfabrikanten meer mogelijkheden krijgen, en een groter aanbod wielbasissen. Een tankvolume tot 1300 liter voor trekkers en flexibele combinatiemogelijkheden van de aparte tanks verhogen in grote mate de toepassingsmogelijkheden.


Meer informatie


 

 

 

 

 

 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart