De Antos

 

Een nieuwe truckklasse voor een nieuwe tijd

De nieuwe Antos. Een mijlpaal en tegelijkertijd de maatstaf voor de toekomst. Een volledig nieuwe truckklasse die speciaal voor het distributietransport vanaf 18 ton is ontwikkeld om aan de wensen van uiteenlopende branches te kunnen voldoen. Zodat u uw dagelijks werk in bijvoorbeeld de levensmiddelenbranche, handel, expeditie, brandstoflevering en tank-/silotransport nog beter en efficiënter kunt uitvoeren.

Verantwoordelijk daarvoor zijn praktische en comfortabele cabines, snel reagerende en dynamische aandrijflijnconfiguraties en Euro VI-motoren. Uiteraard met een laag verbruik en lage emissies. Voor veilig en solide rijgedrag.


Proefrit / Offerte aanvragen

 

Bovendien gaat dat gepaard met lage reparatie- en onderhoudskosten, een opbouwvriendelijk chassis en een uitgebreid aanbod oplossingen. Daartoe behoren ook speciale modellen voor transporten waarbij laadvermogen en volume allesbepalend zijn. 

 

Voor het zware distributietransport vanaf 18 t

Kortom: maak kennis met een truck die niet alleen een nieuwe naam en een nieuw uiterlijk heeft, maar die ook volledig op de toekomst is gericht. Een truck die vooral in het distributietransport vanaf 18 ton praktijkgerichte oplossingen biedt.

 

De nieuwe Antos. Stap in om kennis te maken met de nieuwe klasse in het zware distributietransport.


Meer informatie aanvragen


Brochure bekijken

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart