Reparatie & onderhoud


Zodat uw voertuig volledig gebruiksklaar is.

Onze voertuigen zijn voor lange onderhoudsintervallen ontworpen. Des te belangrijker is het dat onderhoud door specialisten uitgevoerd wordt. Mercedes-Benz biedt u een wereldwijd sluitend netwerk van werkplaatsen. Onze vriendelijke, geschoolde en competente servicemedewerkers houden, door regelmatig onderhoud, uw voertuig beschikbaar en dus rendabel. U kunt ook bij ons terecht voor transportkoelingen, laadkledservice, hydrauliek en alle wettelijke vereiste keuringen.  


Plan een werkplaatsafspraak in


Uw voordelen:

  • Professioneel onderhoudsbeheer
  • Wettelijke inspecties
  • Mercedes-Benz reparatie voor waardebehoud
  • Betalingsgemak met de Mercedes-Benz Service Kaart


Met de motorolieverversing kunt u bij de nieuwe Actros bijvoorbeeld tot voor 150.000 km tijd uitsparen. Des te belangrijker is het om het onderhoud door specialisten in ons wereldwijd en sluitend netwerk van werkplaatsen te laten uitvoeren. Voor uw Mercedes-Benz vrachtwagen zijn wij de juiste contactpersoon, want wij kennen onze voertuigen het best en helpen u snel. 


Gegarandeerd verzekerd

Met een reparatie- en onderhoudsovereenkomst blijft uw truck altijd in perfecte conditie. U betaalt maandelijks een vast, gunstig tarief en bent daarmee gegarandeerd verzekerd van de Mercedes-Benz kwaliteit voor uw truck(s).


Erkend Schadeherstel Programma

Heeft u schade? Kies voor ons Erkend Schadeherstel Programma. Wij repareren uw truck volgens de fabrieksnormen tegen marktconforme prijzen. Door uitsluitend met originele Mercedes-Benz onderdelen te werken zorgen wij ervoor dat de waarde van uw truck behouden blijft.


Vraag meer informatie aan


Zowel uw wagenpark als uw zaak blijven in beweging.

Het professionele onderhoudsbeheer zorgt ervoor dat de voertuigen in uw bedrijf niet onnodig werkloos stilstaan. Met behulp van de modernste communicatiemiddelen helpen wij u bij het plannen van de onderhoudswerkzaamheden voor uw beproefde Actros of uw nieuwe Actros, Arocs of Antos met FleetBoard. Desgewenst ontvangt uw Mercedes-Benz servicepartner via de FleetBoard-dienst ‘Service’ alle relevante onderhouds- en slijtagegegevens. Aan de hand van deze informatie stelt uw Mercedes-Benz servicepartner dan een geoptimaliseerde onderhoudsplanning op. Dat is voordelig voor u, want noodzakelijke werkzaamheden kunnen worden gebundeld en de afspraken daarvoor kunnen tijdig worden gepland. U krijgt van het serviceonthaal van Mercedes-Benz degelijke informatie over prijs en termijn, zonder dat u uw voertuig naar de werkplaats moet brengen. Zo kunt u zich op uw kernactiviteit concentreren en beperkt u de stilstandtijden en de kosten door maximale benutting van uw vrachtwagens. Goed om weten: Er worden uitsluitend gegevens geregistreerd, die nodig zijn voor het identificeren van het voertuig en voor de onderhoudsplanning (VIN, km-stand, onderhoudsprognose, slijtagegegevens van de remmen, controleafspraken enz.). Er worden geen gegevens geregistreerd met informatie over de bestuurder, rijtijden, rijstijl, positie of route/lading van het voertuig. De gegevens worden volledig gewist nadat het onderhoud is uitgevoerd, en worden niet aan derden doorgegeven.


Wettelijke inspecties
Bij ons kunt u ook de bij wet voorgeschreven inspecties laten uitvoeren. Dankzij de wettelijke inspecties in onze werkplaatsen, ook voor een vaste prijs, bent u altijd goed en betrouwbaar onderweg. Uw Mercedes-Benz vrachtwagen komt bij ons op de testbank en wordt aan de nodige controles en nauwkeurige werkingstests onderworpen.


Mercedes-Benz reparatie

Bij Carrosserieschade, lakwerk of het vervangen van voertuigonderdelen – als ongevalschade moet worden gerepareerd, komt u naar de werkplaats van GomesTrucks. Hier is uw voertuig in handen van specialisten, die dagelijks met de complexe voertuigen werken – en daarom ook het beste vertrouwd zijn met uw Mercedes-Benz truck. Daarnaast kunt u er ook op vertrouwen dat onze servicepartners originele Mercedes-Benz onderdelen volgens de specificaties van de constructeur vervaardigen en de reparatie van zowel uw nieuwe als uw oudere vrachtwagen professioneel aanpakken. 


Reparatie- en onderhoudsovereenkomst


Met een reparatie- en onderhoudsovereenkomst blijft uw wagen altijd in perfecte conditie.

U betaalt maandelijks een vast, gunstig tarief en bent daarmee gegarandeerd verzekerd van de Mercedes-Benz kwaliteit voor uw bedrijfswagen(s). Op die manier komt u dus nooit voor onplezierige verrassingen te staan. Voor een offerte en alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden kunt u terecht bij uw vertrouwde Mercedes-Benz dealer.

Mercedes-Benz CharterWay biedt u een aantal aantrekkelijke pakketten aan:

Basisovereenkomst Reparatie en Onderhoud: met de basisovereenkomst is reparatie en onderhoud standaard goed geregeld. U kunt deze overeenkomst naar wens aanpassen en uitbreiden met een aantal modules: de Service+ Module of Comfort Module.

Service+ Module:

naast basisreparaties en –onderhoud, zijn met Service + Module ook bijkomende zaken gedekt. Denk bijvoorbeeld aan wettelijke keuringen en het tussentijds bijvullen van olie.                                       
Trekker Module:

deze module is voor trekkers bedoeld. Hierin wordt een extra aantal belangrijke onderdelen opgenomen, zoals de koppelschotel, licht en lucht en de werklamp.
Comfort Module:

leun met een ontspannen gevoel achterover wanneer u kiest voor de Comfort Module. Naast de dekking van de Basisovereenkomst en Service+ Module, is ook het onderhoud en de reparatie van accessoires die door de fabriek zijn meegeleverd inbegrepen. Dit zijn bijvoorbeeld de standkachel en het navigatiesysteem.
Tarieven:

Het tarief van uw Reparatie- en Onderhoudsovereenkomst hangt van af het model, de kilometrage of de contractduur. Neem contact met ons op voor een offerte die optimaal op uw specifieke bedrijfssituatie aansluit.


Interesse?

Mocht u interesse hebben en wilt u graag een vrijblijvend advies of een offerte op maat? Middels dit formulier kunt u uw gegevens achterlaten en bellen wij u terug.

 

 


Persoonsgegevens


 
 
 


Met welke vestiging wenst u contact?


 
 


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart