LeciTrailer debuteert bij Truck en Trailer Groep Gomes


Truck en Trailer Groep Gomes (TTGG) heeft een primeur tijdens Transport Compleet in Hardenberg. Het laat voor het allereerst LeciTrailers zien, waar het TTGG sinds kort dealer van is.


TTGG is onderdeel van Truck en Trailer Groep Nederland en is officieel dealer van Kögel en ROJO trailers in Nederland. Omdat er veel vraag is naar distributietrailers met gestuurde assen, heeft Truck en Trailer Groep Gomes haar productengamma uitgebreid. Sinds 1 januari 2018 is TTGG namelijk officieel dealer van LeciTrailers voor Nederland. 


LeciTrailers is gespecialiseerd in trailers met TRIDEC besturing. Een welkome aanvulling in ons distributieland waar veel vraag is naar trailers met gestuurde assen. Ze produceren hoogwaardige trailers, zijn marktleider in Spanje en ze hebben een groot marktaandeel in Frankrijk. In Denemarken zijn ze goed vertegenwoordigd met trailers voor LZV-oplossingen. LECI produceert opleggers met TRIDEC besturing in alle varianten trailers. Het gamma gaat van enkel-as City Trailers tot twee- en drie- assige trailers met een gestuurde naloopas. De trailers zijn leverbaar in schuifzeil- en boxopleggervarianten maar ook in Frigo uitvoeringen.


Speciaal voor Frigo uitvoeringen hebben ze de productie van de wanden van de box in eigen beheer. Door nat-op-nat verlijming garanderen ze de hoogste kwaliteit en behoud van K- waarde. Ook na een langere periode van gebruik. Ook bij schade is het proces van herstel van de wanden vele malen makkelijker, goedkoper en sneller dan bij geïnjecteerde paneelbouw.


Truck en Trailer Groep Gomes is aanwezig op de Kögel stand, nummer 143 in hal 1, en eveneens op de TTGG stand met een LeciTrailer stand 413 in hal 4. Inmiddels is de eerste levering een feit. SNEL Shared Logistics zette onlangs haar handtekening voor de levering van maar liefst 20 stuks.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart