Timtex Transport B.V. uit Amsterdam kiest voor Kögel trailers


De kogel is door de kerk. Timtex Transport uit Amsterdam heeft enkele weken geleden een handtekening gezet voor de levering van drie Kögel schuifzeil trailers in de BeNeLux uitvoering. Dit transportbedrijf, dat actief is in transport, lucht en scheepvaart, maar ook in de opslag van goederen, koos voor dit mooie merk ter uitbreiding van het aantal transportbewegingen, dat met de huidige economische groei, fors is toegenomen. De deal werd gesloten in samenwerking met de officiële Nederlandse importeur van Kögel trailers en Truck & Trailer Groep Nederland B.V.. Piet en Marcel Visser kozen voor het merk vanwege de kwaliteit van het product maar ook voor de flexibele houding van de Nederlandse importeur in het hele aankoopproces. Naast de aanschaf is ook het hele after sales traject geregeld middels een onderhoudscontract. Verkoopadviseur Jeroen Smit van Truck & Trailer Groep Nederland heeft de trailers reeds, volledig in huisstijl, afgeleverd aan de trotste eigenaar, Timtex Transport. 


Timtex Transport

Timtex Transport werkt met een modern wagenpark dat voor 70 procent wordt ingezet in stukgoedverkeer. Het bedrijf rijdt dagelijks met tautliners en kastentrailers in Duitsland, België en Frankrijk. De medewerkers van Timtex Transport hebben uitstekende kennis van de markt en denken graag met de klanten mee over de meest passende oplossing voor de logistieke vraag. Het materieel waarmee Timex Transport werkt, voldoet aan de nieuwste milieuwetgeving waardoor ontvangers binnen de milieuzones zonder problemen kunnen worden bevoorraad. Qua uitvoering verschilt het wagenpark zowel in maat als in gewicht, waardoor er van 1 kg tot 25 ton per rit kan worden vervoerd. Voor internationaal verkeer wordt gebruik gemaakt van zowel motorwagen/ aanhangwagen als trekker/oplegger combinaties. Zeker met deze nieuwe trailers is het bedrijf weer klaar voor de toekomst. Timtex Transport regelt ook de ontvangst van de goederen ex-schip, vliegtuig of trein, douane inklaringen, verzekering en het transport tot losplaats. Ook het stuffen en strippen van zeecontainers voert het bedrijf graag voor de klant uit.


Truck & Trailer Groep Nederland
Truck & Trailer Groep Nederland is opgericht in juni 2012 en is niet meer weg te denken uit de wereld van transport en logistiek. Truck & Trailer Groep Nederland is inmiddels uitgegroeid tot een totaalleverancier van trailers van de merken Kögel, VéDéCar, Fruehauf, Rojo en Talson. Deze mix is zorgvuldig gekozen zodat zij kunnen inspelen op alle transportbehoeften van onze relaties. Daarnaast zijn zij partner als het gaat om wagenparkbeheer, reparatie en onderhoud, leveringen van Truck & Trailer Parts, Europese pechservice en advies in leasing en financiering. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart