Airco verfrissing of reiniging

Een goed werkende airco is van belang in het voorjaar en de zomer. Het is belangrijk dat u de airco van uw Mercedes-Benz goed onderhoudt. Hiervoor hebben wij een aantal mooie acties samengesteld zodat u ook in de lente onbezorgd de weg op kunt. Ontvang nu 30% korting in combinatie met een bandenwissel of onderhoud.


Interieur fresh € 16,49*

Ontvang nu 30% korting in combinatie met een bandenwissel of onderhoud**.
Snelle en efficiŽnte reconditionering van het voertuiginterieur waarbij onaangename geurtjes in het voertuiginterieur worden bestreden. Het product verspreidt een aangenaam frisse muntgeur en is dankzij een fijne verneveling toepasbaar op moeilijk bereikbare plaatsen. Maak direct een afspraak.


LET OP! De interieurverfrissing verhelpt geen stank-klachten. Airco cleaning € 57,02,-*

30% korting i.c.m. een bandenwissel of onderhoud**.


De pollenfilterhuisreiniger is een desinfectiemiddel voor het pollenfilterhuis en aangrenzende luchtkanalen van het airco-systeem. Het pollenfilterhuisreiniger verwijdert onaangename geurtjes uit de airco-installatie van de auto en vertraagt de nieuwe aangroei van micro-organismen. De pollenfilterhuisreiniger is milieuvriendelijk, veilig en zeer geschikt voor kleine kinderen en allergie- of astmapatiŽnten. Maak direct een afspraak. 
Airco onderhoud € 123,14,-*

30% korting i.c.m. een bandenwissel of onderhoud**.


Met behulp van verschillende materialen worden de verdamper en opening van de pollenfilterbehuizing, via de opening die ontstaat bij de aangrenzende kanalen gereinigd. Voor zover mogelijk via de het verwijderen van voorschakel- of kachelweerstand of door het wegnemen van de ventilatormotor. Aansluitend wordt de pollenfilterbehuizing en haar omgeving gedesinfecteerd met de TUNAP Contra sept 181 en wordt een nieuw pollenfilter geplaatst. Maak direct een afspraak. 

Waarom is airco cleaning belangrijk?

Het hele jaar gebruikt u de airco. De airconditioning van de auto is een samenspel tussen de verwarming en een circulatie van koudemiddel. Dit zorgt ervoor dat u de gewenste temperatuur kunt aanhouden, volledig afhankelijk van de weersomstandigheden. Airconditioning is dus een belangrijke factor voor de veiligheid en het rijcomfort. Lucht in de auto is vaak vijf keer vuiler dan buitenlucht, tenzij het interieurfilter regelmatig wordt vervangen en gereinigd. Indien u de pollenfilterbehuizing niet regelmatig laat reinigen en desinfecteren, raakt bij het wegnemen van het oude pollenfilter opgehoopt stof en vuil los. Bij gebruik van de ventilatormotor worden de stof- en vuildelen richting de verdamper geblazen. Een ideale vocht voedingsbodem voor bacteriŽn en schimmels. Maak direct een afspraak om uw Mercedes-Benz airco te laten reinigen.


*prijzen zijn inclusief BTW. **Geef in uw online werkplaatsafspraak zowel de bandenwissel en/of onderhoudsbeurt als de airco actie aan en de 30% korting zal worden verrekend.

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart