Contact: 072-5670400

De nieuwe X-Klasse - Eind 2017 in onze showroomDe nieuwe Mercedes-Benz X-Klasse brengt niet alleen het ontwerp van de opzienbarende Concept X-CLASS grotendeels over naar de serieproductie, het model biedt ook bijzonder veel mogelijkheden – van robuuste, terreinwaardige pick-up tot lifestyle- en gezinsauto. De X-Klasse verschuift de grenzen van het klassieke pick-up-segment. De traditionele eigenschappen van een middelgrote pick-up worden aangevuld met typische Mercedes-Benz eigenschappen als rijdynamiek, comfort, design, veiligheid, connectiviteit en uitgebreide individualiseringsmogelijkheden.


Bij de marktintroductie eind 2017 is de X-Klasse leverbaar met twee krachtige en zuinige viercilindermotoren. De koppelrijke common-rail-dieselmotor met een cilinderinhoud van 2,3 liter is leverbaar in twee vermogensvarianten. Halverwege 2018 verwachten wij een V6 benzine motor. De volgende varianten zijn 

  • X220d - diesel - vermogen van 120 kW/163 pk
  • X250d - diesel - vermogen van 140 kW/190 pk
  • X350 - benzine - vermogen van 190 kW/258 pk - V6 motorblok - vanaf half 2018 leverbaar

U rijdt de Mercedes-Benz X-Klasse € 38.480,- exclusief BTW/BPM.

Interesse?

Schrijf u in en wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen.De X-Klasse beschikt over een uniek design en wordt leverbaar in drie modelvarianten voor verschillende leef- en werkwerelden:
  • De basisvariant X-Klasse PURE is een robuuste uitvoering die gericht is op functionaliteit. Hij voldoet aan alle eisen die aan een ‘werkpaard’ worden gesteld. Tegelijkertijd biedt het model qua comfort en design alles wat nodig is voor representatieve klantbezoeken en privť-activiteiten.
  • De X-Klasse PROGRESSIVE is gericht op mensen die een stijlvolle en extra comfortabele, maar tegelijkertijd robuuste pick-up zoeken – die dienstdoet als visitekaartje voor hun bedrijf en tegelijkertijd als comfortabele en representatieve gezinsauto.
  • De X-Klasse POWER is de high-end uitrustingsvariant. Deze is gericht op kopers die bijzonder veel waarde hechten aan design, prestaties en comfort. De X-Klasse POWER is de lifestyle-auto die de mainstream achter zich laat – voor inzet in een stedelijke omgeving en bij sport en hobby-activiteiten die naast de gebaande paden plaatsvinden. Met zijn specifieke designkenmerken en omvangrijke uitrusting komt deze uitvoering tegemoet aan de onafhankelijke en individualistische levenswijze van zijn eigenaren.

Bekijk de foto's van de Mercedes-Benz X-Klasse


 Prijzen zijn exclusief BTW