Service & Accessoires

Aan alle originele onderdelen & accessoires van Mercedes-Benz stellen we dezelfde eisen als aan elke Mercedes-Benz die onze fabriek verlaat. Kwaliteit, veiligheid & onvoorwaardelijke betrouwbaarheid staat ook bij onze originele Mercedes-Benz onderdelen & accessoires centraal.

 

Onze deskundige monteurs onderhouden uw bestelwagen en zorgen voor blijvende optimale prestaties, comfort en veiligheid.


Werkplaatsafspraak inplannen

Heeft uw voertuig onderhoud nodig of is er een reparatie noodzakelijk? Hieronder kunt u direct online een afspraak maken.

Lees meer

APK € 24,75 all-in (excl. BTW)

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Lees meer

Vaste onderhoudsprijzen

Gomes bied vaste, complete tarieven voor onderhoud. Hierdoor weet u precies wat de onderhoudsbeurt gaat kosten.

Lees meer

Mercedes-Benz Service Care

U rijdt - wij houden uw bestelwagen in topconditie!

Lees meer

MobiloVan

24 uur per dag, 7 dagen per week. Waar u ook bent, onze service is altijd dichtbij. MobiloVan betekent mobiliteitsgarantie binnen heel Europa.

Lees meer

Voordelige onderhoudspakketten

Wanneer u vooraf duidelijk wilt weten wat u dient te betalen aan het onderhoud van uw voertuig, biedt Gomes Noord-Holland B.V.

Lees meer

Erkend Schadeherstel

Bij Gomes Noord-Holland B.V. kunt u ook terecht voor uw schade van uw voertuig.

Lees meer

Accessoires

Aan alle originele accessoires van Mercedes-Benz stellen we dezelfde eisen als aan elke Mercedes-Benz die onze fabriek verlaat.

Lees meer

Van ProCenter

Gomes is officieel Van ProCenter. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge richtlijnen Daimler AG, specifiek gericht op de bestelwagen branche.

Lees meer

Mercedes-Benz Certified

Gecheckt op 65 punten. Tot 24 maanden garantie. Kies voor de zekerheden van Mercedes-Benz Certified.

Lees meer

Mercedes PRO

Mercedes PRO is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans voor de huidige en toekomstige dienstverlening, oplossingen en digitale services in uw..

Lees meer

 


Liever telefonisch contact? 088-2004400


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart