Welkom bij Certified | Bestelwagens met ervaring.


Een gebruikte Mercedes-Benz bestelwagen met de zekerheden van een nieuw voertuig; het kan met Certified. Het kwaliteitslabel van Mercedes-Benz als het gaat om gebruikte bestelwagens.


Bekijk onze voorraad
De zekerheden van Certified, alleen bij de officiŽle Mercedes-Benz dealer. Gecheckt op 65 punten en daarom garanderen wij:

 • Garantie: tot maximaal 24 maanden.*
 • Pechhulp: minimaal 12 maanden MobiloVan pechhulp. Ook in het buitenland.*
 • Ruilen: 10 dagen omruilmogelijkheid.*
 • Onderhoud: geen onderhoud nodig gedurende de eerste 6 maanden of de eerste 10.000 km.
 • Voertuighistorie: kilometerstand, ongevallen, schade ... alles is bekend.
 • Financiering: aantrekkelijk en flexibel financieringsaanbod.
 • Proefrit: op werkdagen binnen 24 uur een proefrit.
 • Overname: overnameaanbod op uw oude bestelwagen.
 • Connectiviteit: de hardware communiceert met de Mercedes-Benz Connectiviteitsoplossingen.Wat kunt u van ons verwachten?

Bij aankoop wordt er gekeken met een strenge ingangscontrole om vervolgens grondig aangepakt te worden door kundig personeel in onze werkplaats. Zo kritisch zijn we niet voor niets. U kunt net zo goed vertrouwen op een Certified bestelwagen als op een nieuw voertuig. Daar staat de gegarandeerde kwaliteit van Certified tenslotte voor! Daarbij wordt elke Certified Mercedes-Benz geleverd met uitgebreide tot 24 maanden garantie, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw bestelwagen. Natuurlijk kunnen wij ook verlengde garantie bieden. Vraag hiernaar bij uw adviseur.


Bekijk alle Certified video's hier!


Stephan Korn

Accountmanager Certified

Tel.: 06-53139784
E-mail: stephan.korn@gomes.nl


Jordy Antonides

Occasionmanager Vans

Tel.: 06-53515336
E-mail: jordy.antonides@gomes.nl


Ed Vernooij

Accountmanager Certified


Tel.: 06-51408870
Mail: ed.vernooij@gomes.nl

 

Bekijk online onze voorraad


Maar wij bieden meer voordelen. Bij aanschaf van een Certified bestelwagen bij Gomes bent u direct bij het beste adres voor onderhoud en service. Bij Gomes zijn wij namelijk officieel Mercedes-Benz dealer en hebben alle vakmensen die geschoold en volgens officiŽle Mercedes-Benz richtlijnen te werk gaan. Zo blijft uw Mercedes-Benz in topconditie. 


Tot ziens in onze showroom!


*Aan deze garantiebeschrijving kunnen geen rechten worden ontleend. De garantie voor deze auto kan worden gewijzigd. Voor de meest recente garantie voor deze bestelwagen raden wij u aan om contact op te nemen met de officiŽle Mercedes-Benz dealer.

  Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart